Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 24-Νοε-2022 19:17

  Lavipharm: Το χρονοδιάγραμμα της αύξησης κεφαλαίου

  Lavipharm: Το χρονοδιάγραμμα της αύξησης κεφαλαίου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Από την 1η Δεκεμβρίου έως και τις 14 Δεκεμβρίου θα διαρκέσει η περίοδος άσκησης των δικαιωμάτων προτίμησης και του δικαιώματος προεγγραφής στη δημόσια προσφορά 170.588.235 νέων, κοινών, άυλων, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών, ονομαστικής αξίας €0,30 εκάστης της Lavipharm, που θα εκδοθούν από την εταιρεία στο πλαίσιο της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και με δικαίωμα προτίμησης των υφιστάμενων μετόχων, με αναλογία 10,01868413773180 Νέες Μετοχές για κάθε μία (1) παλαιά μετοχή της Εταιρείας και τιμή διάθεσης €0,34 για κάθε μία Νέα Μετοχή, σύμφωνα με το Ενημερωτικό Δελτίο.

  Οι νέες μετοχές θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών ("Χ.Α."), βάσει της από 30.8.2022 απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας, σε συνδυασμό με την από 23.11.2022 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας. 

  Πιο αναλυτικά, το αναμενόμενο χρονοδιάγραμμα για την έναρξη της διαπραγμάτευσης των Νέων Μετοχών της Εταιρείας που θα προκύψουν από την Αύξηση διαμορφώνεται ως εξής:

  Σημειώνεται ότι το παραπάνω χρονοδιάγραμμα εξαρτάται από πολλούς αστάθμητους παράγοντες και ενδέχεται να μεταβληθεί. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει ενημέρωση του επενδυτικού κοινού με σχετική ανακοίνωση στο Ημερήσιο Δελτίο Τιμών.

  Οι ανακοινώσεις της Lavipharm για την ημερομηνία αποκοπής των δικαιωμάτων προτίμησης και την αγορά στόχο στη δεξιά στήλη "Σχετικά Αρχεία". 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ