Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 28-Σεπ-2007 13:15

    Altec: Εκποίηση 2.702 μετοχών από 2/10

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Στην εκποίηση 2.702 κοινών ενσώματων ονομαστικών μετοχών πρόκειται να προχωρήσει από τις 2/10 η εταιρεία Altec, κατόπιν της λήψης σχετικής άδειας από την επιτροπή κεφαλαιαγοράς.


    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, υπεύθυνη για την εκποίηση των εν λόγω μετοχών που δεν έχουν κατατεθεί προς αποϋλοποίηση (συμπεριλαμβανομένων των ονομαστικών μετοχών της απορροφηθείσας Sysware) υπέρ των δικαιούχων των ενσώματων, ορίστηκε η Π&Κ Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ.


    Τέλος σημειώνεται ότι η εταιρεία θα ανακοινώνει το αποτέλεσμα κάθε περιόδου εκποίησης, μετά δε την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας, θα ενημερώσει με επιστολή τους δικαιούχους μετόχους της για το αποτέλεσμα της εκποίησης, το ποσό που θα βρίσκεται κατατεθειμένο για λογαριασμό τους στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων καθώς και για τη διαδικασία, περιλαμβανομένων των δικαιολογητικών που απαιτούνται, προκειμένου να εισπράξουν το εν λόγω ποσό.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ