Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 12-Οκτ-2022 15:48

  Τράπεζα Πειραιώς: Έκδοση πιστωτικής κάρτας e-card online μέσω winbank mobile app

  Τράπεζα Πειραιώς: Έκδοση πιστωτικής κάρτας e-card online μέσω winbank mobile app
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  H Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε ότι εμπλουτίζει τις online υπηρεσίες της για την άνετη και ταχεία κάλυψη των αναγκών των πελατών της μέσω της winbank web banking και του winbank mobile app, χωρίς να είναι απαραίτητη η προσέλευση σε κατάστημα. 

  Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς, έχουν πλέον τη δυνατότητα έκδοσης πιστωτικής κάρτας μέσω winbank mobile app, πέρα από το winbank web banking, εύκολα, άμεσα, γρήγορα και με ασφάλεια χωρίς να χρειαστεί να επισκεφθούν τραπεζικό κατάστημα σε κάποιο στάδιο της διαδικασίας. 

  Με τη νέα υπηρεσία e-card απλοποιείται η διαδικασία απόκτησης πιστωτικής κάρτας, ενώ βελτιώνεται η ψηφιακή εμπειρία για τον πελάτη, ανεξάρτητα από το βαθμό εξοικείωσής του με την τεχνολογία. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να ολοκληρώσει την αίτησή του για έκδοση πιστωτικής κάρτας οποιαδήποτε στιγμή θελήσει (24/7) και να την παραλάβει στον χώρο του, χωρίς να επισκεφθεί κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.  Ειδικότερα:

  - επιλέγει την κάρτα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του, με τη βοήθεια ενός έξυπνου "οδηγού"
  - καταχωρεί ηλεκτρονικά την αίτησή του, εύκολα και γρήγορα, συμπληρώνοντας ελάχιστα απαιτούμενα πεδία
  - λαμβάνει άμεσα την απάντηση της Τράπεζας 
  - υπογράφει ηλεκτρονικά τους όρους χορήγησης με ψηφιακή υπογραφή
  - παραλαμβάνει την πιστωτική κάρτα στη διεύθυνση που έχει ορίσει
  - ενημερώνεται σε κάθε στάδιο της διαδικασίας μέσω winbank mobile app, με sms στο κινητό του και μέσω ειδοποιήσεων στη winbank web banking, ενώ, τέλος, λαμβάνει τα υπογεγραμμένα έντυπα στο e-mail του.

  Επιπλέον, όσοι πελάτες αποκτήσουν πιστωτική κάρτα μέσω winbank web banking ή winbank mobile app και πραγματοποιήσουν την πρώτη τους αγορά μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου 2022, θα κερδίσουν 10.000 yellows ή τριπλάσιους πόντους καλωσορίσματος, ανάλογα με τον τύπο της κάρτας που θα επιλέξουν.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ