Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 29-Ιουν-2022 17:24

  Πληρωμή της 2ης δόσης ΕΝΦΙΑ στα πρακτορεία ΟΠΑΠ μέσω του Tora Wallet

  Πληρωμή της 2ης δόσης ΕΝΦΙΑ στα πρακτορεία ΟΠΑΠ μέσω του Tora Wallet
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Tη δυνατότητα να εξοφλήσουν τη δεύτερη δόση του ΕΝΦΙΑ που λήγει αύριο 30 Ιουνίου, μέσω της υπηρεσίας Tora Wallet του ΟΠΑΠ, η οποία είναι διαθέσιμη σε περίπου 3.000 καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα, έχουν οι φορολογούμενοι χωρίς ουρές και αναμονή, είτε με χρήση μετρητών είτε μέσω χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας.

  Η υπηρεσία της Tora Wallet στα καταστήματα ΟΠΑΠ δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να τακτοποιήσει τις οφειλές του και να πληρώσει τις υποχρεώσεις του με έναν πολύ απλό και γρήγορο τρόπο. Το ωράριο των καταστημάτων ΟΠΑΠ βοηθάει σε αυτό, καθώς ο κόσμος μπορεί να πληρώνει τους λογαριασμούς τους καθημερινές και Σαββατοκύριακα μέχρι αργά το βράδυ. Ειδικά για την καταβολή του ΕΝΦΙΑ, αρκετοί ήταν αυτοί που προτίμησαν το κατάστημά μας για την πληρωμή της πρώτης δόσης. Απομένουν λίγες ώρες ακόμα για την καταβολή της δεύτερης δόσης και όσοι θέλουν να προλάβουν την προθεσμία μπορούν να επισκεφθούν άμεσα ένα κατάστημα ΟΠΑΠ, αναφέρει η Αναστασία Χαρακίδου, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην πλατεία της Νέα Πεντέλης, επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου.

  Πληρωμή 300 και πλέον οργανισμών και επιχειρήσεων

  Στα καταστήματα ΟΠΑΠ, δίνεται η δυνατότητα πληρωμής λογαριασμών όπως οφειλές Δημοσίου, ασφαλιστικών ταμείων, ηλεκτρισμού, φυσικού αερίου, ύδρευσης, ασφαλειών, τηλεφωνίας, Internet και συνδρομητικής τηλεόρασης ανεξαρτήτως παρόχου.

  Οι πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ μπορούν να πληρώσουν περισσότερους από 300 λογαριασμούς οργανισμών και επιχειρήσεων μέσω της υπηρεσίας της Tora Wallet, χτίζοντας παράλληλα το αφορολόγητο όριο τους. Πολλοί πελάτες προτιμούν να έρχονται στο κατάστημα και να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους τα Σαββατοκύριακα, καθώς δεν εργάζονται και έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο αναφέρει η κ. Χαρακίδου.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ