Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 13-Μαϊ-2022 09:02

  "Ρελάνς" του Ομίλου ΟΤΕ στην κινητή τηλεφωνία

  "Ρελάνς" του Ομίλου ΟΤΕ στην κινητή τηλεφωνία
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο Όμιλος ΟΤΕ, μετά τη σταδιακή δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων στη σταθερή, προχώρησε στην απεριόριστη ομιλία προς όλα τα εθνικά δίκτυα στην κινητή για την πλειονότητα των συνδρομητών του.

  Συνδυαστικές κινήσεις, προκειμένου να ενισχύσει τα μερίδια αγοράς, τόσο στη σταθερή, όσο και στην κινητή τηλεφωνία πραγματοποιεί ο Όμιλος ΟΤΕ.

  Μετά την ενέργεια για τη σταδιακή δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων σταθερού ευρυζωνικού internet για οικιακούς και εταιρικούς συνδρομητές, ο Όμιλος ΟΤΕ ανακοίνωσε χθες την παροχή απεριόριστης ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα για την πλειονότητα των συμβολαίων κινητής. 

  Στις 31 Μαρτίου του τρέχοντος έτους, οι πελάτες κινητής τηλεφωνίας του ΟΤΕ ήταν 7,2 εκατομμύρια, αυξημένοι κατά 4,2% σε σχέση με το α’ τρίμηνο του 2021. 

  Η αύξηση αυτή προήλθε από την ενίσχυση κατά 5,3% των πελατών συμβολαίου και κατά 3,5% των πελατών καρτοκινητής. 

  Στη νέα προωθητική ενέργεια της COSMOTE αναφέρθηκε χθες και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ κατά την ενημέρωση των αναλυτών για τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου.  

  "Ανακοινώσαμε μια σειρά από πρωτοβουλίες που αναμένεται να στηρίξουν τις θετικές επιδόσεις, όπως η αναβάθμιση ταχυτήτων στις ευρυζωνικές υπηρεσίες σταθερής και τα εμπλουτισμένα πακέτα κινητής που προσφέρουν περισσότερη φωνή και δεδομένα στους πελάτες μας", υπογράμμισε χθες, μεταξύ άλλων, ο κ. Τσαμάζ.

  Σύμφωνα με αναλυτές της τηλεπικοινωνιακής αγοράς, μένει να αποδειχθεί η "δυναμική" της νέας προωθητικής ενέργειας της COSMOTE, η οποία κατέχει το σημαντικότερο μερίδιο αγοράς στην κινητή.  

  Ειδικότερα, βάσει των λιανικών εσόδων στην κινητή τηλεφωνία από την Έκθεση Επισκόπησης Αγορών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομικών Υπηρεσιών 2020 της ΕΕΤΤ, το μερίδιο αγοράς της Cosmote, το 2020, καταγραφόταν μεταξύ 45% με 55%, της Vodafone μεταξύ 25% με 35% και της Wind μεταξύ 15% με 25%. 

  Πάντως, εάν είναι κάποιος ωφελημένος από την κλιμάκωση του ανταγωνισμού μεταξύ COSMOTE, VODAFONE και WIND, αυτός είναι ο καταναλωτής, ο οποίος -με βάση τις ανακοινώσεις της ΕΛ.ΣΤΑΤ. για τον πληθωρισμό- διαπιστώνει "συγκράτηση" τιμών στις τηλεπικοινωνίες και συχνά με πρόσθετες παροχές, σε σύγκριση με άλλα είδη που θεωρούνται "πρώτης ανάγκης".   

  Φ. Φωτ. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ