Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 31-Μαρ-2022 18:19

  Centric: Στα χέρια θυγατρικής της ακίνητο στο κέντρο της Αθήνας έναντι 1,9 εκατ. ευρώ

  Centric: Στα χέρια θυγατρικής της ακίνητο στο κέντρο της Αθήνας έναντι 1,9 εκατ. ευρώ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Centric Συμμετοχών ενημέρωσε με ανακοίνωση το επενδυτικό κοινό ότι η κατά 100% θυγατρική εταιρεία της, Bright Sky Properties, συμμετείχε στην διαδικασία ηλεκτρονικού πλειστηριασμού που αφορούσε σε ακίνητο στο κέντρο της Αθήνας και αναδείχτηκε ως υπερθεματιστής με κατακύρωση στη θυγατρική του εν λόγω ακινήτου για το ποσό των 1,9 εκατ. ευρώ.

  Το ακίνητο αυτό αποτελείται από ισόγειο, 4 ορόφους γραφείων, ενώ διαθέτει και 2 υπόγεια στα οποία συμπεριλαμβάνονται και χώροι στάθμευσης. Στο ακίνητο στεγάζεται η Δ.Ο.Υ. Κατοίκων Εξωτερικού. Οι ενέργειες ολοκλήρωσης των σχετικών διαδικασιών του πλειστηριασμού θα ακολουθήσουν άμεσα με την καταβολή του εκπλειστηριάσματος και των τελών χρήσης.

  Η επενδυτική αυτή κίνηση εντάσσεται στον ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό του Ομίλου της Centric για την ανάπτυξη ισχυρού χαρτοφυλακίου ακινήτων, με στόχο την επίτευξη ικανοποιητικών αποδόσεων από την διαχείριση και εκμετάλλευση τους.

  Ο Όμιλος, όπως δηλώνει, παραμένει σταθερά προσανατολισμένος στις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου για την περαιτέρω επέκταση του χαρτοφυλακίου ακινήτων του, αναζητώντας τις κατάλληλες επενδυτικές ευκαιρίες.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ