Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 10-Μαρ-2022 17:07

  Αύξηση λειτουργικής κερδοφορίας για την OTEGLOBE το 2021

  Αύξηση λειτουργικής κερδοφορίας για την OTEGLOBE το 2021
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ισχυρές επιδόσεις κατέγραψε η OTEGLOBE σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας για τη χρήση 2021, παρά τις αντίξοες συνθήκες που συνέχισαν να επηρεάζουν το διεθνές σκηνικό.

  Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κύκλος εργασιών της εταιρείας διατηρήθηκε σε υψηλά επίπεδα και διαμορφώθηκε σε €349,3 εκατ., σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 1% σε σχέση με το 2020, ενώ η εταιρεία κατέγραψε εντυπωσιακή αύξηση της τάξης του 16% στην κερδοφορία EBITDA, η οποία διαμορφώθηκε στα €26,6 εκατ. από €22,8 εκατ. το 2020. 

  Στο πλαίσιο των εκτενών επενδύσεων που έχει ανακοινώσει ο Όμιλος ΟΤΕ σε υποδομές δικτύων, με στόχο τη βέλτιστη εμπειρία των πελατών του, αλλά και τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την οικονομική ανάκαμψη της χώρας, η OTEGLOBE προχώρησε πρόσφατα σε ακόμα μία μεγάλη αναβάθμιση χωρητικοτήτων και λειτουργικότητας του διεθνούς της δικτύου.

  Επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες και ενισχύοντας συνεχώς τις διεθνείς υποδομές της, η OTEGLOBE έχει ως στόχο όχι μόνο την κάλυψη των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών των πελάτων της για διεθνή κίνηση, αλλά και την περαιτέρω επέκτασή της στις νέες, αναπτυσσόμενες αγορές της Ασίας, Μ. Ανατολής και Β. Αφρικής. 

  Αξιοποιώντας τόσο τη γεωγραφική θέση της Ελλάδας, όσο και την τεχνολογική της υπεροχή, η OTEGLOBEέχει καθιερωθεί ως ο κορυφαίος πάροχος διεθνών τηλεπικοινωνιών στη Ν.Α. Ευρώπη και ο πλέον αξιόπιστος εναλλακτικός κόμβος της Μεσογείου για τη διασύνδεση της Ευρώπης με τον κόσμο, ενισχύοντας το ρόλο της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη τηλεπικοινωνιακών καλωδιακών συστημάτων υπερυψηλών χωρητικοτήτων.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ