Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 25-Φεβ-2022 10:03

  Αφοί Κορδέλλου: Δεν έχει στοιχεία του ενεργητικού σε Ρωσία ή Ουκρανία

  Αφοί Κορδέλλου: Δεν έχει στοιχεία του ενεργητικού σε Ρωσία ή Ουκρανία
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε ενημέρωση για την πιθανή επίδραση που θα έχουν στις δραστηριότητες της οι πρόσφατες εξελίξεις στην Ουκρανία και Ρωσία προχώρησε η διοίκηση της εταιρείας ΑΦΟΙ Χ. ΚΟΡΔΕΛΛΟΥ ΑΕΒΕ, κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

  Ειδικότερα, η εταιρεία σημειώνει τα εξής: 
  1. Η Εταιρεία δεν έχει στοιχεία του ενεργητικού της, ούτε πραγματοποιεί πωλήσεις σε καμία από τις δυο χώρες. Κατά τη χρήση 2021, δεν πραγματοποίησε καμία αγορά από τη Ρωσία, ενώ οι αγορές που πραγματοποίησε από την Ουκρανία κάλυψαν το 17% των συνολικών αγορών εμπορευμάτων. Για τα είδη Ουκρανικής προέλευσης που αγόρασε η Εταιρεία το 2021, υπάρχουν εναλλακτικοί προμηθευτές, τόσο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όσο και σε άλλες γειτονικές χώρες.

  2. Οι εξελίξεις είναι πολύ πρόσφατες για να μας επιτρέψουν να κάνουμε αξιόπιστες εκτιμήσεις αναφορικά με την επίδραση τους στις οικονομικές επιδόσεις της Εταιρείας.

  3. H Διοίκηση της εταιρείας παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους προμηθευτές της ώστε να μπορεί εγκαίρως να αξιολογεί τις διακυμάνσεις των τιμών και την επίπτωση στη διαθεσιμότητα των προϊόντων, ώστε να προσαρμόζει τη στρατηγική της εξισορροπώντας τους οικονομικούς δυνητικούς κινδύνους και εξασφαλίζοντας την ομαλή εξυπηρέτηση των πελατών της. Στην περίπτωση που η κρίση έχει μεγάλη διάρκεια, οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της θα επανεκτιμηθούν και η Εταιρεία θα ενημερώσει σχετικά το επενδυτικό κοινό.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ