Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 22-Φεβ-2022 15:08

  Έναρξη συνεργασίας του Ομίλου Βογιατζόγλου Systems με την Benjamin Moore

  Έναρξη συνεργασίας του Ομίλου Βογιατζόγλου Systems με την Benjamin Moore
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο Όμιλος εταιρειών Βογιατζόγλου Systems ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την Benjamin Moore για τη διανομή των χρωμάτων της Αμερικάνικης εταιρείας στην Ελλάδα.

  Η Benjamin Moore, μέλος του Ομίλου εταιρειών της Berkshire Hathaway, του επενδυτή Warren Buffett, αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες οικοδομικών χρωμάτων στον κόσμο. Μάλιστα, τα προϊόντα της, που διατίθενται σε περισσότερες από 55 χώρες, έχουν αποσπάσει σειρά βραβείων για την ποιότητα, την υψηλή αισθητική και την ανθεκτικότητά τους.

  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, για την κάλυψη των αναγκών την ελληνικής αγοράς, αναμένεται να αξιοποιηθεί η έμπειρη ομάδα πωλήσεων του Ομίλου καθώς κι ένα επιλεγμένο δίκτυο σύγχρονων καταστημάτων στην Αττική και την Περιφέρεια, τα οποία θα έχουν ως στόχο την αναβάθμιση της εμπειρίας του πελάτη και του καταναλωτή.

  Η κα. Νίνα Βογιατζόγλου, Trade Division Director του ομίλου Βογιατζόγλου Systems, δήλωσε σχετικά: "Η εμπιστοσύνη που δείχνει στον Όμιλο μας ένα ισχυρό διεθνές brand, όπως η Benjamin Moore, αποτελεί και μια ψήφο εμπιστοσύνης, συνολικά, στο υγιές ελληνικό επιχειρείν. Αποτελεί, παράλληλα, και ένα σημαντικό ορόσημο στην 50ετή πορεία του Ομίλου μας, που επιβεβαιώνει την αναπτυξιακή του δυναμική, αλλά και τη δυνατότητά του να εξελίσσεται μέσα από σημαντικές συνεργασίες . Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε με ενθουσιασμό στην νέα αυτή πρόκληση, ώστε η Benjamin Moore, το αγαπημένο brand Αρχιτεκτόνων, Διακοσμητών, καταναλωτών και επαγγελματιών σε όλο τον κόσμο, να βρει και στη χώρα μας τη θέση που του αξίζει".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ