Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 04-Φεβ-2022 19:59

  Alpha Trust Ανδρομέδα: Γ.Σ. για ΑΜΚ έως 8,27 εκατ. ευρώ στις 25 Φεβρουαρίου

  Alpha Trust Ανδρομέδα: Γ.Σ. για ΑΜΚ έως 8,27 εκατ. ευρώ στις 25 Φεβρουαρίου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Alpha Trust Ανδρομέδα μέχρι του ποσού των 8.273.430€, με καταβολή μετρητών, με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, θα κληθεί να εγκρίνει η Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, στις 25 Φεβρουαρίου.

  Πιο ειδικά, με βάση την εταιρική ανακοίνωση:

  "Με την από 04.02.2022 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας με την επωνυμία "ALPHA TRUST- ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ" και διακριτικό τίτλο "ALPHA TRUST- ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ." ("Εταιρία) και σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρίας καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι για συμμετοχή σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:30, στα γραφεία της διαχειρίστριας εταιρίας ALPHA TRUST Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων και Οργανισμών Εναλλακτικών Επενδύσεων στην Κηφισιά, οδός Τατοΐου αρ. 21, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα ακόλουθα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Παράταση της διάρκειας της Εταιρίας.

  2. Τροποποίηση του άρθρου 4 του Καταστατικού της Εταιρίας.

  3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με καταβολή μετρητών, με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων της Εταιρίας, και έκδοση νέων κοινών ονομαστικών, μετά ψήφου, μετοχών. Παροχή εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

  4. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρίας.

  5. Επαναπροσδιορισμός του είδους της Επιτροπής Ελέγχου.

  6. Λοιπά θέματα – Ανακοινώσεις.

  Σε περίπτωση αναβολής ή ματαίωσης ή μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας, για το σύνολο ή για ορισμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, κατά τη συνεδρίαση της 25ης Φεβρουαρίου 2022, οι κ.κ. Μέτοχοι καλούνται σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, την 4 η Μαρτίου 2022, ημέρα Παρασκεύη και ώρα 09:30, στα γραφεία της διαχειρίστριας εταιρίας ALPHA TRUST Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων και Οργανισμών Εναλλακτικών Επενδύσεων στην Κηφισιά, οδός Τατοΐου αρ.21".

  Δείτε την έκθεση του Δ.Σ. της εταιρείας για την ΑΜΚ δεξιά, στη στήλη Σχετικά Αρχεία

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ