Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 14-Ιαν-2022 18:50

  Alpha Group Jersey: Αποπληρώνει το υπόλοιπο υβριδικών τίτλων ύψους 600 εκατ. ευρώ

  Alpha Group Jersey: Αποπληρώνει το υπόλοιπο υβριδικών τίτλων ύψους 600 εκατ. ευρώ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Alpha Υπηρεσιών και Συμμετοχών Α.Ε., 100% μητρική εταιρεία της Alpha Group Jersey, ανακοινώνει ότι η Alpha Group Jersey αποφάσισε σήμερα την αποπληρωμή του υπολειπόμενου ποσού της Σειράς Β των Προνομιούχων Κινητών Αξιών.

  Ειδικότερα, η Alpha Group Jersey αποφάσισε σήμερα την αποπληρωμή εις ολόκληρο του υπολειπόμενου ονομαστικού ποσού των 600 εκατ. ευρώ Series B CMS-Linked Άνευ Σωρευτικού Μερίσματος Άνευ Ψήφου Προνομιούχων Κινητών Αξιών της (Noncumulative Guaranteed Non-voting Preferred Securities) (ISIN: DE000A0DX3M2) (οι "Υβριδικοί Τίτλοι") οι οποίες τελούν υπό την εγγύηση μειωμένης εξασφάλισης της Alpha Υπηρεσιών και Συμμετοχών, κατά την Ημερομηνία Καταβολής του Προνομιούχου Μερίσματος την 18η Φεβρουαρίου, 2022 (σύμφωνα με τους όρους των Υβριδικών Τίτλων οι οποίοι διατυπώνονται στο καταστατικό της Alpha Group Jersey και το Νόμο) στην Τιμή Αποπληρωμής.

  Δυνάμει της αποπληρωμής, όπως απαιτείται από το καταστατικό της, η Alpha Group Jersey έχει ζητήσει και λάβει, την πρότερη σύμφωνη γνώμη της Alpha Υπηρεσιών και Συμμετοχών ΑΕ, του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού και, στο βαθμό που απαιτείται, της Τράπεζας της Ελλάδος.

  Οι λέξεις και εκφράσεις που χρησιμοποιούνται στην παρούσα ανακοίνωση και δεν ορίζονται αλλιώς, θα πρέπει να έχουν την ερμηνεία που τους έχει αποδοθεί στην "Περιγραφή των Υβριδικών Τίτλων" (Description of the Preferred Securities) σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο (offering circular) της 16ης Φεβρουαρίου 2005.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ