Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 07-Δεκ-2021 13:08

  Η επίσημη ανακοίνωση της Reds για το "μικρό Ελληνικό"

  Ανοίγει ο δρόμος για την αξιοποίηση του ακινήτου της πρώην αμερικανικής βάσης στις Γούρνες Ηρακλείου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε επίσημη ανακοίνωση για την ανάδειξή της ως πλειοδότη στον διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ για την αξιοποίηση μέρους της πρώην  αμερικανικής βάσης στις Γούρνες Ηρακλείου Κρήτης, το "μικρό Ελληνικό", προέβη η Reds, μέλος του Ομίλου Ελλάκτωρ.

  Όπως αναφέρει, "η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία "REDS REAL ESTATE DEVELOPMENT & SERVICES" και το διακριτικό τίτλο "REDS S.A." (εφεξής η "Εταιρεία"), εταιρεία του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τους Κανονισμούς (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου & Συμβουλίου και του Χρηματιστηρίου Αθηνών ότι, αναδείχθηκε πλειοδότης με βελτιωμένη προσφορά στα 40,2εκ. ευρώ, στη διαγωνιστική διαδικασία, που διενήργησε το ΤΑΙΠΕΔ,  για την αξιοποίηση τμήματος της πρώην  αμερικανικής βάσης στις Γούρνες Ηρακλείου Κρήτης,

  Το ακίνητο στις Γούρνες Ηρακλείου Κρήτης είναι παραθαλάσσια έκταση 345.567 τ.μ., η οποία βρίσκεται 13 χλμ. από το αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" και 16 χλμ. από την πόλη του Ηρακλείου. Σε εκτάσεις όμορες του ακινήτου έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία 20 χρόνια το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών, το Ενυδρείο "Θαλασσόκοσμος", το Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Κρήτης κ.ά.

  H Εταιρεία θα ενημερώσει σχετικά και σε κάθε περίπτωση αρμοδίως το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη επί του θέματος", καταλήγει η Reds.

  Διαβάστε ακόμη

  * Στον όμιλο Ελλάκτωρ οι Γούρνες Ηρακλείου - πλειοδότησε η Reds

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ