Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 30-Νοε-2021 09:57

  Intracom: Η θυγατρική Intradeveloplment πούλησε το ποσοστό που διατηρούσε στην Devenetco έναντι €32 εκατ.

  Δύο νέα έργα αξίας 85 εκατ. ευρώ υπογράφει η Intrakat
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την πώληση από τη θυγατρική της, Intradevelopment, του ποσοστού που διατηρούσε στην Devenetco έναντι του ποσού των 32 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η Intracom.

  Το ποσοστό πωλήθηκε στην Amicross.

  Αναλυτικά, με βάση την εταιρική ανακοίνωση:

  "Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία "ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" (δ.τ. "Intracom Holdings"), σε συνέχεια της από 19.10.2021 σχετικής γνωστοποίησής της, ανακοινώνει ότι στις 26.11.2021 η, κατά ποσοστό 82,64% θυγατρική της εταιρεία με την επωνυμία "INTRADEVELOPMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ" (δ.τ. "INTRADEVELOPMENT”) ολοκλήρωσε την πώληση και μεταβίβαση στην εταιρεία "AMICROSS LTD" του συνόλου των μετοχών που κατείχε στην εταιρεία "Devenetco Ltd”, ήτοι ποσοστό 50%, σύμφωνα με τις προβλέψεις της από 18.10.2021 σχετικής δεσμευτικής συμφωνίας αγοραπωλησίας μετοχών. Η "Devenetco Ltd”, μέσω των θυγατρικών της, είναι κυρία ακίνητης περιουσίας στο "Καλό Λιβάδι” Μυκόνου, επί της οποίας αναπτύσσεται συγκρότημα ξενοδοχείων και βιλών. Το τελικό τίμημα της ως άνω συναλλαγής διαμορφώθηκε στο ποσό των € 32.389.278,35".

  Η Intrakat, από την πλευρά της, ανακοίνωσε ότι υπέγραψε δεσμευτική συμφωνία με την Amicross με τους βασικούς όρους για την κατασκευή συγκροτήματος ξενοδοχείων και βιλών στο "Καλό Λιβάδι" Μυκόνου , προϋπολογισμού 67.000.000 ευρώ.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ