Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 19-Νοε-2021 11:06

  Premia: Υποβολή αίτησης για την αδειοδότηση της εταιρείας ως ΑΕΕΑΠ

  Premia: Υποβολή αίτησης για την αδειοδότηση της εταιρείας ως ΑΕΕΑΠ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η PREMIA PROPERTIES ανακοίνωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας κατά τη συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε στις 18 Νοεμβρίου 2021, αποφάσισε την υποβολή αίτησης για την αδειοδότηση ως Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία (ΑΕΕΑΠ), στα πλαίσια των νόμων 2778/1999 και 4209/2013 και των εκτελεστικών αποφάσεων και εγκυκλίων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

  Επιπλέον, το Διοικητικό Συμβούλιο παρείχε σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στελέχη της Εταιρείας εξουσιοδοτήσεις για τις αναγκαίες ενέργειες για την υποβολή της αίτησης. 

  Η εν λόγω απόφαση εξυπηρετεί τον στρατηγικό σχεδιασμό της Εταιρείας που αποσκοπεί στην αποτελεσματικότερη δραστηριοποίηση της στην αγορά ακινήτων αξιοποιώντας τα φορολογικά πλεονεκτήματα που προσφέρει το πλαίσιο των ΑΕΕΑΠ. 

  Η αίτηση της Εταιρείας για την αδειοδότηση ως ΑΕΕΑΠ θα εξεταστεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ενώ θα τεθεί προς έγκριση και από τους μετόχους της Εταιρείας στην επικείμενη Έκτακτη Γενική Συνέλευση που έχει προγραμματιστεί για τις 10 Δεκεμβρίου 2021, σύμφωνα με τα ειδικότερα αναφερόμενα στην σχετική πρόσκληση που έχει δημοσιευθεί στον ιστότοπο της Εταιρείας και του Χρηματιστηρίου Αθηνών. 

  Η Εταιρεία θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για την εξέλιξη της διαδικασίας.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ