Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 15-Νοε-2021 10:34

  Real Consulting: Εγκρίθηκαν οι διατυπώσεις δημοσιότητας για τη συγχώνευση με τη θυγατρική της, RCC Leros

  Real Consulting: Εγκρίθηκαν οι διατυπώσεις δημοσιότητας για τη συγχώνευση με τη θυγατρική της, RCC Leros
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Εγκρίθηκαν οι διατυπώσεις δημοσιότητας του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης της Real Consulting, με τη θυγατρική της, REAL COMPETENCE CENTER LEROS.

  Η συγχώνευση αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός διμήνου, μέσω απορρόφησης.

  Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση:

  "Σε συνέχεια της ανακοίνωσης στις 25.10.2021 για την έναρξη διαδικασιών συγχώνευσης της "REAL CONSULTING ΠΑΡΟΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" (εφεξής, η "REAL CONSULTING"), με απορρόφηση της κατά 100% θυγατρικής της εταιρείας με την επωνυμία "REAL COMPETENCE CENTER LEROS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" " (εφεξής, η "REAL COMPETENCE CENTER LEROS"), το Διοικητικό Συμβούλιο της REAL CONSULTING ανακοινώνει σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) αριθ. 596/2014 και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ότι στις 12 Νοεμβρίου 2021, ολοκληρώθηκαν και εγκρίθηκαν οι διατυπώσεις δημοσιότητας του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης που συνετάγη από κοινού με την REAL COMPETENCE CENTER LEROS.

  Διευκρινίζεται ότι η συγχώνευση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4601/2019, του Ν.4548/2018 και του άρθρου 54 του Ν.4172/2013. Πρόθεση της REAL CONSULTING είναι η ολοκλήρωση της συγχώνευσης δι’ απορρόφησης εντός διμήνου".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ