Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 05-Νοε-2021 10:51

  Β. Καραμούζης για ΔΕΗ: Η μεγαλύτερη μετοχική έκδοση στο Χρηματιστήριο των τελευταίων ετών

  Β. Καραμούζης για ΔΕΗ: Η μεγαλύτερη μετοχική έκδοση στο Χρηματιστήριο των τελευταίων ετών
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Εθνική Τράπεζα ενήργησε ως μοναδικός Σύμβουλος Έκδοσης και Κύριος Ανάδοχος για τη Δημόσια Προσφορά στην Ελλάδα μετοχών της ΔΕΗ Α.Ε. στο πλαίσιο της Αύξησης του Μετοχικού της Κεφαλαίου ύψους €1,35 δισ., συμβάλλοντας καταλυτικά στην ιδιαίτερα επιτυχημένη και έγκαιρη ολοκλήρωσή της. 

  "Θα θέλαμε να συγχαρούμε τη ΔΕΗ για την ολοκλήρωση της μεγαλύτερης μετοχικής έκδοσης στο ελληνικό Χρηματιστήριο των τελευταίων ετών, πέραν αυτών του τραπεζικού συστήματος, και να ευχαριστήσουμε θερμά τη Διοίκηση για την προτίμηση και εμπιστοσύνη τους στην Εθνική Τράπεζα", δήλωσε ο κ. Βασίλης Καραμούζης, Γενικός Διευθυντής Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής και πρόσθεσε: "Η ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση που σημειώθηκε επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη της διεθνούς και εγχώριας επενδυτικής κοινότητας στη Διοίκηση και τις προοπτικές της ΔΕΗ και της χώρας ενώ διαπιστώνεται και η αναθέρμανση του επενδυτικού ενδιαφέροντος για μετοχικές εκδόσεις στην ελληνική κεφαλαιαγορά". 

  Από την πλευρά της κα. Δήμητρα Κρούσκα, Επικεφαλής Επενδυτικής Τραπεζικής σημείωσε: " Είναι τιμή μας που συνδράμαμε τη ΔΕΗ με το ρόλο του Συμβούλου Έκδοσης και Κυρίου Αναδόχου σε μια συναλλαγή ορόσημο τόσο για την ίδια όσο και για την ελληνική κεφαλαιαγορά. Η Εθνική Τράπεζα, μέσω της Επενδυτικής Τραπεζικής, συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε συναλλαγές στην ελληνική κεφαλαιαγορά υποστηρίζοντας τις Εταιρείες στην άντληση κεφαλαίων".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ