Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 28-Σεπ-2021 20:19

  Performance Technologies: Το ZAITECH Fund μεταβίβασε το σύνολο της συμμετοχής του

  Performance Technologies: Το ZAITECH Fund μεταβίβασε το σύνολο της συμμετοχής του
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Performance Technologies AE ανακοίνωσε σήμερα ότι το ZAITECH Fund, που ήταν μέτοχος της Εταιρίας από το έτος 2005, μεταβίβασε με εξωχρηματιστηριακές συναλλαγές την 24-9-2021 το σύνολο της συμμετοχής του στην Εταιρία, ήτοι 401.140 μετοχές που αντιστοιχούν στο 9.879%  του μετοχικού κεφαλαίου, και δεν κατέχει πλέον μετοχές ή δικαιώματα ψήφου στην Εταιρία.  

  Οι εν λόγω μετοχές αγοράστηκαν από ολιγάριθμούς εγχώριους και διεθνείς θεσμικούς επενδυτές και φυσικά πρόσωπα.

  Η Performance Technologies καλωσορίζει τους νέους μετόχους, και υποδέχεται με ικανοποίηση αυτή την εξέλιξη, που αυξάνει σημαντικά το free float των μετοχών της και υπογραμμίζει την εμπιστοσύνη της αγοράς στις προοπτικές της Εταιρίας. Η διεύρυνση της μετοχικής  βάσης με την είσοδο εγχώριων και διεθνών θεσμικών επενδυτών στο μετοχολόγιο της Εταιρίας είναι μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη που ενισχύει τις δυνατότητες για πρόσβαση στις χρηματαγορές.

  Τέλος, η Performance Technologies αναγνωρίζει τη συμβολή που είχε η επένδυση του ZAITECH Fund στην ανάπτυξη της Εταιρίας, και ευχαριστεί το management για την υποστήριξη και εμπιστοσύνη που έδειξε όλα αυτά τα χρόνια με την παρουσία του Fund στο μετοχολόγιο της και την εκπροσώπηση του στο Διοικητικό Συμβούλιο.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ