Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 02-Αυγ-2021 16:14

  Premia Properties: Εισαγωγή 52.083.381 νέων μετοχών από ΑΜΚ

  Premia Properties: Εισαγωγή 52.083.381 νέων μετοχών από ΑΜΚ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  To Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε σήμερα την Διοίκηση και στελέχη της Premia Properties AE με αφορμή την πρόσφατη εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων 52.083.381 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου. Ο Πρόεδρος της εταιρείας, Ηλίας Γεωργιάδης κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου χτυπώντας το παραδοσιακό καμπανάκι.

  Υποδεχόμενος τα μέλη της Διοίκησης της Premia AE, o Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών, Σωκράτης Λαζαρίδης συνεχάρη όλους τους συντελεστές για την επιτυχή αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αλλά και για την ευρύτερη προσπάθεια από πλευράς τους να δημιουργήσουν ακόμη μια εισηγμένη εταιρία που αναπτύσσεται στο χώρο του Real Estate στην Ελλάδα.

  Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Premia Properties, Ηλίας Γεωργιάδης ευχαρίστησε όλους τους παλαιούς αλλά και νέους μετόχους της εταιρείας για την εμπιστοσύνη τους αλλά και όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της αύξησης κεφαλαίου. "Η εν λόγω αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα βοηθήσει την Premia να πραγματοποιήσει νέες επενδύσεις, αυξάνοντας το μέγεθός της και επιτυγχάνοντας τους στόχους της" υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ