Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 22-Ιουλ-2021 17:59

  Trastor: Απέκτησε οικόπεδο στον Παράδεισο Αμαρουσίου έναντι 3,015 εκατ. ευρώ

  Trastor: Απέκτησε οικόπεδο στον Παράδεισο Αμαρουσίου έναντι 3,015 εκατ. ευρώ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  H Trastor AEEAΠ ανακοινώνει ότι στις 21 Ιουλίου 2021 πλειοδότησε για την απόκτηση οικοπέδου επιφανείας 1.718.80 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στον Παράδεισο Αμαρουσίου Αττικής επί της οδού Αμαρουσίου – Χαλανδρίου. 

  Το ποσό της πλειοδοσίας για την απόκτηση του οικοπέδου ανήλθε σε 3.015.700 ευρώ. 

  Εντός του προσεχούς διαστήματος αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαδικαστικές ενέργειες για την απόκτηση του ανωτέρω οικοπέδου. 

  O κ. Τάσος Καζίνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Trastor AEEAΠ με αφορμή την πραγματοποίηση της ως άνω επένδυσης, δήλωσε: "Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για την σημερινή, επιτυχημένη συμμετοχή μας στην πλειοδοτική διαδικασία απόκτησης του εν λόγω ακινήτου στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Η κίνησή μας αυτή σηματοδοτεί την διεύρυνση της επενδυτικής μας δραστηριότητας στον τομέα της ανάπτυξης ακινήτων, εφαρμόζοντας σταθερά τη στρατηγική μας για εξασφάλιση σημαντικών υπεραξιών για τους μετόχους μας. Ταυτόχρονα, με την επένδυση αυτή, κάνουμε ένα σημαντικό βήμα προς την οικοδόμηση ενός χαρτοφυλακίου που θα πληροί τα κριτήρια ESG, συμμετέχοντας στην εθνική προσπάθεια προς τη βιώσιμη, αειφόρο ανάπτυξη". 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ