Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 13-Ιουλ-2021 15:50

  Unibios: Αλλαγή σύνθεσης και ανασυγκρότηση ΔΣ

  Unibios: Αλλαγή σύνθεσης και ανασυγκρότηση ΔΣ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Unibios Συμμετοχών ανακοίνωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο στην σημερινή του συνεδρίαση (12-7-2021) αποφάσισε την εκλογή της Κυρίας Μαρία Μπουρλά του Χαραλάμπους σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Ιωάννη Παναγιωτακόπουλου. Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να μην αντικαταστήσει το έτερο παραιτηθέν μέλος Αλέξανδρο Καλογήρου.

  Κατόπιν τον παραπάνω αλλαγών το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Επιτροπές Ελέγχου και Υποψηφιοτήτων και Αποδοχών συγκροτήθηκαν ως εξής:

  1) ΣΒΟΡΩΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, Οικονομολόγος,  Πρόεδρος, Εκτελεστικό Μέλος

  2) ΜΑΥΡΙΚΙΟΣ ΟΡΦΕΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος, Αναπληρωτής του Προέδρου

  3) ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ,  Εκτελεστικό μέλος.

  4) ΜΕΘΟΔΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΘΩΜΑ, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Μη Εκτελεστικό μέλος, Μέλος Επιτροπής Ελέγχου και Μέλος Επιτροπής Υποψηφιοτήτων και Αποδοχών.

  5) ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ Συνταξιούχος Τραπεζικός, Αντιπρόεδρος Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό μέλος, Πρόεδρος Επιτροπής Ελέγχου και Πρόεδρος Επιτροπής Υποψηφιοτήτων και Αποδοχών.

  6) ΞΙΦΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Οικονομολόγος Σύμβουλος, Ανεξάρτητο µη Εκτελεστικό µέλος, Μέλος Επιτροπής Ελέγχου και Μέλος Επιτροπής Υποψηφιοτήτων και Αποδοχών.

  7) ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΥΡΛΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, Δικηγόρος, Ανεξάρτητο µη Εκτελεστικό µέλος.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ