Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 24-Ιουν-2021 20:11

  Επίσκεψη Διοίκησης ΑΔΜΗΕ στο ΚΥΤ Κουμουνδούρου

  Επίσκεψη Διοίκησης ΑΔΜΗΕ στο ΚΥΤ Κουμουνδούρου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σήμερα, Πέμπτη 24 Ιουνίου, η Διοίκηση του ΑΔΜΗΕ εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Μάνο Μανουσάκη, την Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλο κα ChenDong και τον Γενικό Διευθυντή Διαχείρισης & Συντήρησης Παγίων κ. Ιωάννη Μανιάτη, επισκέφθηκε το Κέντρο Υψηλής Τάσης στον Ασπρόπυργο.

   

  Chen Dong, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος, Μάνος Μανουσάκης Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος, Ιωάννης Μανιάτης, Γενικός Διευθυντής Διαχείρισης και Συντήρησης Παγίων.

   

  Αφορμή για την επίσκεψη στο ΚΥΤ Κουμουνδούρου είναι η αντικατάσταση "εξπρές" του αυτομετασχηματιστή που υπέστη βλάβη λόγω πυρκαγιάς στις 7 Φεβρουαρίου  2021, χάρη στις επίμονες προσπάθειες των εργαζομένων του Διαχειριστή και του αναδόχου. Εντός των επόμενων εβδομάδων, το ΚΥΤ θα εξοπλιστεί με έναν επιπλέον αυτομετασχηματιστή, ο οποίος είχε ήδη προβλεφθεί και παραγγελθεί από τον Διαχειριστή, ο οποίος καθιστά την κρίσιμη υποδομή ακόμη πιο ανθεκτική, θωρακίζοντας περαιτέρω την ηλεκτροδότηση του νοτίου συστήματος της χώρας.

  Ο κ. Μανουσάκης δήλωσε σχετικά: "Χάρη στις άοκνες προσπάθειες των εργαζόμενων του ΑΔΜΗΕ, καταφέραμε σε χρόνο ρεκόρ να αντικαταστήσουμε τον αυτομετασχηματιστή που υπέστη καταστροφική βλάβη στις 7 Φεβρουαρίου.  Πλέον είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε τον πρώτο καύσωνα του φετινού καλοκαιριού έχοντας το ΚΥΤ Κουμουνδούρου σε μια καλύτερη κατάσταση και το Σύστημα πιο ανθεκτικό, έχοντας εγκαταστήσει ένα νέο αυτομετασχηματιστή μόλις σε τέσσερις μήνες".

   

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ