Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 16-Ιουν-2021 14:12

  Ανακοίνωση Novibet: Αδειοδοτήθηκε από την Επιτροπή Παιγνίων

  Ανακοίνωση Novibet: Αδειοδοτήθηκε από την Επιτροπή Παιγνίων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το πράσινο φως για την απόκτηση διπλής άδειας παροχής υπηρεσιών διαδικτυακού στοιχήματος και καζίνο έλαβε η Novibet, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Ελληνικής Επιτροπής Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων, που της επιτρέπει να συνεχίζει να προσφέρει νόμιμα υπηρεσίες ψυχαγωγίας στην Ελληνική Επικράτεια. Αδειοδοτημένη από την Εποπτική Αρχή του Ηνωμένου Βασιλείου (UKGC), την  Εποπτική Αρχή Μάλτας (MGA) και την Εποπτική Αρχή Ιταλίας (ADM), η Novibet δραστηριοποιείται και λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα από το 2011, προσφέροντας μία προσωποποιημένη και ασφαλή εμπειρία ψυχαγωγίας στα μέλη της. 

  Η διαδικασία επίσημης αδειοδότησης  των εταιρειών διαδικτυακών τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα βρίσκεται σε εξέλιξη. Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης διαδικασίας η Νovibet ολοκλήρωσε επιτυχώς την προσκόμιση όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών στην αρμόδια Επιτροπή, καθώς και την καταβολή του προκαθορισμένου τιμήματος απόκτησης αδείας. Λαμβάνοντας τη θετική γνωμοδότηση της Επιτροπής, η εταιρία, όπως υποστηρίζει στην ανακοίνωσή της,  συνεχίζει σταθερά την ανοδική της πορεία στον κλάδο, δίνοντας περαιτέρω έμφαση στην καινοτομία και την επέκταση σε νέες αγορές. 

  "Ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους που δραστηριοποιούνται στη χώρα, η Novibet επενδύει στρατηγικά  στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, της τεχνολογίας και των προϊόντων της, διαπρέποντας διαρκώς με διακρίσεις στους κορυφαίους διεθνείς κλαδικούς θεσμούς,  που επιβεβαιώνουν την επιτυχία του αναπτυξιακού προγράμματος της εταιρείας. Τα στελέχη της εταιρείας και ο μέτοχός της, Ροδόλφος Οντόνι,  υπογραμμίζουν ότι η Novibet παραμένει πιστή στην υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου πλάνου επενδύσεων και συνεχούς ανάπτυξης νέων θέσεων εργασίας στη χώρα", καταλήγει η ανακοίνωση.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ