Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 08-Ιουν-2021 19:36

  Νέο Δ.Σ. στο Πλαίσιο - Αντιπρόεδρος ο Απόστολος Ταμβακάκης

  Πλαίσιο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Του Κώστα Κετσιετζή

  Αλλαγή σελίδας στο Πλαίσιο με τον ιδρυτή της εταιρείας Γιώργο Γεράρδο να αφήνει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, παραμένοντας εκτελεστικός πρόεδρος, ενώ το διοικητικό συμβούλιο ενισχύεται με νέα στελέχη μεταξύ των οποίων ο Απόστολος Ταμβακάκης.

  Ειδικότερα στο νέο διοικητικό συμβούλιο όπως αυτό διαμορφώθηκε από τη σημερινή Γενική Συνέλευση εκτός των Γιώργου και Κώστα Γεράρδου συμμετέχουν η οικονομική διευθύντρια της εταιρείας Κατερίνα Βασιλάκη και ως ανεξάρτητα μέλη οι: Απόστολος Ταμβακάκης, Κώστας Μητρόπουλος και Αλέξης Πιλάβιος.

  Όπως έγινε επίσης γνωστό ο Γιώργος Γεράρδος δεν θα διατηρήσει του θέση του διευθύνοντος συμβούλου που είχε ως τώρα μαζί με τον Κώστα Γεράρδο παραμένοντας εκτελεστικός Πρόεδρος του ΔΣ. Ο Κώστας Γεράρδος θα παραμείνει διευθύνων σύμβουλος, ενώ αντιπρόεδρος του ΔΣ θα αναλάβει ο Απόστολος Ταμβακάκης. Οι κ. Ταμβακάκης, Μητρόπουλος και Πιλάβιος θα στελεχώσουν και την Επιτροπή Ελέγχου της εταιρείας.

  Σχολιάζοντας την πρόταση για τον κ. Ταμβακάκη ο κ. Γεράρδος σημείωσε ότι "η εμπειρία του είναι ανεκτίμητη. Θα μας βοηθήσει να δούμε με άλλη οπτική όλο το σχέδιο ανάπτυξης της εταιρείας”. Όπως διευκρινίστηκε κατά τη ΓΣ η συμμετοχή του κ. Ταμβακάκη δεν συνεπάγεται και μετοχική σχέση καθώς ο ίδιος.

  Νέα επένδυση στα Logistics

  Στο περιθώριο της ΓΣ της Πλαίσιο έγινε γνωστή και η υπογραφή προσυμφώνου για την αγορά των εγκαταστάσεων της Ακρίτας στην περιοχή της Μαγούλας, δίπλα ακριβώς από την αποθήκη που διατηρεί η εταιρεία.

  Πρόκειται για εγκαταστάσεις 6.350 τ.μ. σε έκταση 16 στρέμματα. Σύμφωνα με τόσα δήλωσε ο κ. Γιώργος Γεράρδος, το ποσό της εξαγοράς ανέρχεται σε 2,9 εκατ. ευρώ και η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα, όμως μέχρι τότε έχει προχωρήσει η εκμίσθωση και η χρήση του συγκεκριμένου ακινήτου από την Πλαίσιο.

  Όπως τονίστηκε κατά τη ΓΣ με την εξαγορά, η Πλαίσιο θα φθάσει να έχει ιδιόκτητους χώρους αποθήκευσης 40.000 τ.μ. σε εκτάσεις 74 στρεμμάτων, ενώ οι συνολικοί αποθηκευτικοί χώροι ανέρχονται πλέον στα 50.000 τ.μ. σε εκτάσεις 100 στρεμμάτων.

  Η γενική συνέλευση ενέκρινε επίσης τη διανομή μερίσματος 0,05 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2020.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ