Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 04-Ιουν-2021 18:21

  CNL Capital: Νέα Εσωτερική Ελέγκτρια η Νικολέτα Χατζηγεωργίου

  CNL Capital: Χορήγηση ειδικής άδειας του ΔΣ για κατάρτιση συναλλαγής με CNL ΑΕΔΟΕΕ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Νικολέτα Χατζηγεωργίου αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου της CNL Capital από τις 7 Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, σύμφωνα με την από 31.5.2021 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

  Η κα Χατζηγεωργίου θα αντικαταστήσει τον κ. Γιώργο Παναγιωτίδη. 

  Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εισηγμένη, η κα Χατζηγεωργίου πληροί τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις των σχετικών διατάξεων του άρθρου 15 του ν. 4706/2020 και των προβλέψεων του Κανονισμού Λειτουργίας της Εταιρείας, ήτοι είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, έχει προσωπική και λειτουργική ανεξαρτησία, δεν τυγχάνει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ή μέλος με δικαίωμα ψήφου σε επιτροπές διαρκούς χαρακτήρα της Εταιρείας, δεν έχει στενούς δεσμούς με οιονδήποτε κατέχει μία από τις παραπάνω ιδιότητες στην Εταιρεία και διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις και σχετική επαγγελματική εμπειρία για την ανάληψη της ως άνω θέσεως.

  Ειδικότερα, η κ. Χατζηγεωργίου Νικολέτα είναι απόφοιτος του τμήματος της Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κάτοχος της πιστοποίησης ως ειδικός εσωτερικού ελέγχου της TÜV Hellas και έχει διατελέσει επί ενάμιση χρόνο (10.7.2019- 12.2.2021) Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου της Εταιρείας.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ