Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 02-Ιουν-2021 17:56

  MLS: Τι απαντά στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την έγκριση των οικονομικών καταστάσεων

  MLS: Τι απαντά στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την έγκριση των οικονομικών καταστάσεων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Εξηγήσεις για την έγκριση των οικονομικών καταστάσεων από το ΔΣ της εταιρείας έδωσε η διοίκηση της MLS, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

  Σε ανακοίνωσή της η MLS αναφέρει ότι πράγματι εκρίθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις της Εταιρείας από το ΔΣ της.

  "Η έγκριση αυτών, λόγω της κατάστασης που πλήττει τη χώρα μας, διενεργήθηκε μέσω τηλεφωνικής διάσκεψης. Εντούτοις, με δεδομένο ότι αφενός στο παρελθόν υπήρξαν περιπτώσεις μελών του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, τα οποία ενώ είχαν συμφωνήσει με τις αποφάσεις αυτού διά της υπογραφής των πρακτικών, δημιούργησαν στην Εταιρεία ζητήματα, τα οποία ετέθησαν υπόψιν της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, και αφετέρου έπρεπε να υπογραφούν από όλα τα μέλη σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και αλλού, δεν προέβημεν το χρονικό διάστημα αυτό σε σχετική ανακοίνωση, διότι δεν κατέστη εφικτό, λόγω της πανδημίας να λάβουμε τις υπογραφές όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας", σημειώνεται.

  Η εταιρεία αναφέρει πως στις 7/5 του έτους οι οικονομικές καταστάσεις εστάλησαν στον Ορκωτό Ελεγκτή. "Αναμένουμε από τον Ορκωτό Ελεγκτή την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Στη συνέχεια θα προβούμε άμεσα στη δημοσίευση των Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσης του 2019", καταλήγει η MLS.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ