Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 26-Μαϊ-2021 16:23

  Intertech: Έναρξη συνεργασίας με την διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία Yeastar

  Intertech: Έναρξη συνεργασίας με την διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία Yeastar
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Intertech, υλοποιώντας το επιχειρησιακό της σχέδιο, ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία Yeastar Information Technolgy Co.,Ltd.

  Η Yeastar λειτουργεί στην παγκόσμια αγορά από το 2006, παρέχοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες σε περισσότερους από 200.000 πελάτες σε περισσότερες από 100 χώρες μέσω του δικτύου των διανομέων που διαθέτει.

  Η Yeastar προσφέρει συστήματα PBX (On Premise PBX   και Cloud) καθώς και εφαρμογές ολοκληρωμένης και ενοποιημένης επικοινωνίας για PCs και κινητές συσκευές.

  Οι λύσεις Yeastar ενσωματώνουν, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Intertech, την ποιότητα, την ευκολία στη χρήση και τη λογική σχέση κόστους – οφέλους για την επιχείρηση ενώ παράλληλα είναι συμβατές με IP συσκευές διαφόρων κατασκευαστών και με παρόχους υπηρεσιών VOIP ή διακομιστών SIP.

  Η εταιρεία Yeastar έχει επανειλημμένα βραβευθεί (TMCnet Remote Work 2021 Pioneer Award, Funkchau ReaderΆs Choice ICT Product of the Year 2020 – Cloud Phone Systems of the Year & Phone Systems for Large Companies) καθώς επί 15 έτη δεν παύει να καινοτομεί και να προσφέρει ευέλικτες και λειτουργικές λύσεις επικοινωνίας.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ