Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 19-Μαϊ-2021 21:20

  Schulte: Η επένδυση της Fraport στέλνει σήμα εμπιστοσύνης και σε άλλους επενδυτές

  Schute - Μητσοτάκης - Fraport 19.05.2021
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ως ένα τεράστιο επίτευγμα για τη Fraport και για την Ελλάδα χαρακτήρισε την αναβάθμιση του αεροδρομίου Μακεδονία και των υπόλοιπων 13 περιφερειακών αεροδρομίων ο πρόεδρος της Fraport, Stefan Schulte. "Η ολοκλήρωση του επενδυτικού προγράμματος των 400 εκατ. ευρώ τρεις μήνες νωρίτερα από την αρχική προθεσμία και κατά διάρκεια περιόδων που χαρακτηρίζονταν από αυξημένη κίνηση και εν μέσω πανδημίας είναι μια επιτυχία. Μια σύμπραξη Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα που στέλνει σήμα εμπιστοσύνης και σε άλλους επενδυτές”, σημείωσε.

  "Το επενδυτικό μας πρόγραμμα ύψους 400 εκατ. ευρώ ήταν τεράστια πρόκληση και από οικονομική και διαχειριστική άποψη”, σημείωσε από μεριάς του ο διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece, Alexander Zinell.  "Είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο εκτενές έργο εφαρμόστηκε παράλληλα, ενώ λειτουργούσαν τα αεροδρόμια. Ακόμη και κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών σεζόν είχαμε επισκέπτες κανονικά. Αυτή είναι επιτυχία των χιλιάδων ανθρώπων που εργάστηκαν σε ένα κοινό στόχο”, δήλωσε ο κ. Zinell σημειώνοντας και αυτός ότι η επένδυση της Fraport Greece θα αποτελέσει παράδειγμα για άλλες αντίστοιχες πρωτοβουλίες.

  Ο ίδιος ανέφερε ότι πάνω από 200 αερομεταφορείς χρησιμοποιούν τα αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport Greece και σημείωσε ότι ελπίζει πως ο αριθμός θα αυξηθεί στο μέλλον και ευχαρίστησε τις διοικήσεις των ελληνικών αεροπορικών Aegean, Sky Express και ELLINAIR, καθώς και τον όμιλο Κοπελούζο που συμμετέχει ως μέτοχος στη Fraport Greece. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ