Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 18-Μαϊ-2021 12:44

  Επέκταση παραγωγής της Χαλβατζής Μακεδονική με νέα μονάδα εργοστασίου στη Βέροια

  Χαλβατζής Μακεδονική
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η εταιρεία Χαλβατζής Μακεδονική συνεχίζει να βελτιώνεται, να μεγαλώνει, να εκσυγχρονίζεται και να επενδύει στην Ελλάδα και την πρωτογενή παραγωγή της. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η νέα πτέρυγα του εργοστασίου στη Βέροια, είναι μια ακόμα επένδυση της οικογένειας Χαλβατζή που έχει επενδύσει πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ την τελευταία τριετία και συνεχίζει.

  Το εργοστάσιο που βρίσκεται στη Σκύδρα, στη Βέροια, παράγει προϊόντα λαχανικών στον ατμό με την επωνυμία "Αγρόκηπος Χαλβατζής" και τα παραδοσιακά προϊόντα της οικογένειας Χαλβατζή όπως γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες.

  Η νέα μονάδα θα επεκτείνει τις παραγωγικές ικανότητες για τις αυξανόμενες ανάγκες των λαχανικών του Αγρόκηπου, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

  To εργοστάσιο απασχολεί πάνω από 110 άτομα από επιστήμονες, αγρότες και γεωπόνους.

  Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος  της εταιρείας, Βασίλης Χαλβατζής: "Στην οικογένεια Χαλβατζή πάντα κοιτάμε μπροστά! Κοιτάζοντας το μέλλον, επενδύουμε συνεχώς και ανανεώνουμε τις υποδομές μας. Το όραμά μας είναι να προσφέρουμε στον καταναλωτή προϊόντα ασφαλή, υγιεινά, σταθερά, ιδιαίτερης διατροφικής αξίας, Ελληνικής καλλιέργειας, με σεβασμό στο περιβάλλον και στις σύγχρονες αγροτικές πρακτικές βιώσιμης καλλιέργειας".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ