Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 27-Απρ-2021 11:07

  Intertech: Το νέο Δ.Σ. της εταιρείας

  Intertech: Το νέο Δ.Σ. της εταιρείας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην έγκριση της τροποποίησης του καταστατικού της Intertech για τη διεύρυνση του σκοπού της εταιρείας και στην εκλογή νέου Δ.Σ. προχώρησε η Γενική Συνέλευση των μετόχων, η οποία συνήλθε στις 22 Απριλίου.

  Συγκεκριμένα, στον σκοπό της εταιρείας έγινε προσθήκη του χονδρικού εμπορίου τροχοφόρων παιχνιδιών, αθλητικών ειδών (συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρικών ποδηλάτων), ποδηλάτων και άλλων δίτροχων χωρίς κινητήρα και των εξαρτημάτων τους, άλλων μηχανημάτων, συσκευών και εξοπλισμού γενικής και ειδικής χρήσης και μηχανημάτων ειδικής χρήσης π.δ. κ.α., έξυπνων λύσεων αποθήκευσης (smart lockers), ειδών οικιακής χρήσης και εξοπλισμού π.δ.κ.α.

  Ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εξελέγησαν οι κ.κ.:

  Ηλίας Γεωργαντάς του Θεοδώρου,

  Καλλιόπη Καρύδα του Θεμιστοκλή,

  Ιωάννης Χαλδούπης του Λεωνίδα,

  Δημήτριος Κατραβάς του  Παναγιώτη,

  Στέφανος Διαλετής του Σπυρίδωνος.

  Σύμφωνα με  το άρθρο 5 παραγρ 2 του ν.4706/2020 η Γενική Συνέλευση ως αρμόδια όρισε τους κ.κ. Δημήτριος Κατραβάς του  Παναγιώτη, Στέφανος Διαλετής του Σπυρίδωνος ανεξάρτητα μέλη. Η θητεία του νέου  Διοικητικού Συμβουλίου είναι πενταετής και παρατείνεται μέχρι την την Τακτική Γενική Συνέλευση που θα εγκρίνει τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις του έτους λήξεως της θητείας του.

  Η Γενική Συνέλευση στο πλαίσιο της εκλογής των νέου Διοικητικού Συμβουλίου μεταξύ των οποίων και των ανεξάρτητων μελών αυτού όρισε εκ νέου και τα τρίτα πρόσωπα, που θα είναι μέλη της Επιτροπής Ελέγχου, ήτοι των κ.κ. Μιχαήλ Ζερβογιαννάκη του Νικολάου και Γεώργιο Ροζάκη του Σταύρου, τα οποία ήταν μέλη της Επιτροπής Ελέγχου μέχρι και την παρούσα εκλογή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Η ως άνω Επιτροπή Ελέγχου ορίστηκε ως Ανεξάρτητη Επιτροπή αποτελούμενη από τρία (3) μέλη, εκ των οποίων ένα (1) ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και δύο (2) τρίτα πρόσωπα - μη μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

  Με την αυτή ομόφωνη απόφασή της προσδιόρισε τη θητεία της Επιτροπής Ελέγχου ως πενταετή.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ