Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 29-Μαρ-2021 19:40

  Εθνική Τράπεζα: Στις 21 Απριλίου η ΕΓΣ για την Εθνική Ασφαλιστική

  Εθνική Τράπεζα: Στις 21 Απριλίου η ΕΓΣ για την Εθνική Ασφαλιστική
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στις 21 Απριλίου, ημέρα Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εθνικής Τράπεζας για την έγκριση της συναλλαγής πωλήσεως κεφαλαιακής συμμετοχής της Εθνικής Τράπεζας στη θυγατρική εταιρεία με την επωνυμία Α.Ε.Ε.Γ.Α. "Η ΕΘΝΙΚΗ".

  Ειδικότερα, όπως σημειώνει η Εθνική Τράπεζα σε σχετική ανακοίνωση, καλούνται οι Μέτοχοι της εδρεύουσας στην Αθήνα (Αιόλου 86) ανώνυμης τραπεζικής εταιρείας με την επωνυμία "Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε." για συμμετοχή από απόσταση σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση ("ΕΓΣ" ή "Γενική Συνέλευση") την 21η Απριλίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11.00 π.μ.

  ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
  1. Έγκριση της συναλλαγής πωλήσεως κεφαλαιακής συμμετοχής της Εθνικής Τράπεζας στη θυγατρική εταιρεία με την επωνυμία Α.Ε.Ε.Γ.Α. "Η ΕΘΝΙΚΗ".

  Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας κατά τη Γενική Συνέλευση της 21ης Απριλίου 2021, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου σε Επαναληπτική Συνέλευση από απόσταση σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης την 27η Απριλίου 2021, ώρα 11.00 π.μ.
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ