Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 23-Μαρ-2021 16:53

  Ελλάκτωρ: Έγκληση κατά Αν. Καλλιτσάντση για κακοδιαχείριση

  ΕΛΛΑΚΤΩΡ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε έγκληση κατά του πρώην βασικού μετόχου και διευθύνοντος συμβούλου της Ελλάκτωρ, κ. Αν. Καλλιτσάντση προχωρά, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, η νυν διοίκηση του ομίλου Ελλάκτωρ.

  Η έγκληση βασίζεται σε ευρήματα κακοδιαχείρισης εκ μέρους της προηγούμενης διοίκησης, καθώς το νέο διοικητικό σχήμα στον όμιλο Ελλάκτωρ έχει ήδη προχωρήσει σε διαδικασίες διαχειριστικού ελέγχου, ζήτημα εξάλλου που είχε θέσει ήδη στην έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων στις 27 Ιανουαρίου 2021, οπότε και επιβλήθηκε διοικητικά.

  Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν έχουν ασκηθεί άλλα ένδικα μέσα προς άλλα πρόσωπα που ασκούσαν διοίκηση κατά τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο, ο διαχειριστικός έλεγχος βρίσκεται εν εξελίξει.

  Η απάντηση Καλλιτσάντση 

  "Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται", είναι η απάντηση από την πλευρά του Αν. Καλλιτσάντση. Ο ίδιος κάνει λόγο για κακόβουλες ενέργειες και προσπάθεια δημιουργίας κλίματος ενόψει της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Ελλάκτωρ και προσθέτει πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και καμία έρευνα, αν αυτή πράγματι γίνει. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ