11:35 09/09
Mega συμφωνία - ορόσημο για τον κλάδο της εξόρυξης: Η Anglo American συγχωνεύεται με την Teck Resources
Δημιουργούν έναν "γίγαντα" 53 δισ. δολ.. Από τα μεγαλύτερα deals στον μεταλλευτικό κλάδο εδώ και πάνω από μια 10ετία.
Σε αγορά μετοχών της Sprider, προχώρησαν οι κ. Αθανάσιος Χατζηιωάννου του Δωρόθεου και κ. Δωρόθεος Χατζηιωάννου του Σάββα στις 30/8.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Πρόεδρος και Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας κ. Αθανάσιος Χατζηιωάννου του Δωρόθεου προέβη την προαναφερόμενη ημερομηνία σε αγορά 11.850 κοινών ονομαστικών μετοχών, συνολικής καθαρής αξίας 122.532 ευρώ.
Επίσης ,την ίδια ημερομηνία, ο κ. Δωρόθεος Χατζηιωάννου του Σάββα, υιός του Αντιπροέδρου και Εκτελεστικoύ Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας κ. Σάββα Χατζηιωάννου του Δωρόθεου προέβη στις 30/8 σε αγορά 600 κοινών ονομαστικών μετοχών, συνολικής καθαρής αξίας ευρώ 6.178,00.