Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 03-Μαρ-2021 13:10

  Μνημόνιο συναντίληψης Intercontinental - Glaxo για την απόκτηση σημαντικού επιχειρηματικού ακινήτου

  Μνημόνιο συναντίληψης Intercontinental - Glaxo για την απόκτηση σημαντικού επιχειρηματικού ακινήτου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την υπογραφή μνημονίου συναντίληψης για αγορά ακινήτου από την Glaxosmithkline επί της λεωφόρου Κηφισίας και την επαναμίσθωση μέρους του στην προηγούμενη ιδιοκτήτρια, έναντι ποσού 12,05 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε η Intercontinental International.

  Συγκεκριμένα, στη σχετική εταιρική της ανακοίνωση, αναφέρει:

  "Η Intercontinental International, σε συνέχεια συμμετοχής της σε κλειστή ιδιωτική διαγωνιστική διαδικασία όσον αφορά στην απόκτηση της κυριότητας ακινήτου, (κτηρίου γραφείων, ανωδομής 3.180,32 τμ) επί της λεωφόρου Κηφισίας 266 στο Χαλάνδρι και την επαναμίσθωση μέρους αυτού στον τωρινό ιδιοκτήτη, την GLAXOSMITHKLINE, ενημερώνει τους Μετόχους της και το επενδυτικό κοινό ότι κατόπιν διαπραγματεύσεων με το νυν ιδιοκτήτη όσον αφορά στους επιμέρους όρους της Συναλλαγής, υπέγραψε μνημόνιο συναντίληψης σχετικά με το πλαίσιο και τον άμεσο χρονισμό της ολοκλήρωσης της Συναλλαγής με συνολικό τίμημα 12.050.000,00 Ευρώ.

  Η ICI είναι ικανοποιημένη  με την πορεία των διαπραγματεύσεων και ενδιαφέρεται να προχωρήσει άμεσα στην εκτέλεση των συμβάσεων που σχετίζονται με την εν λόγω συναλλαγή. Η εταιρεία θα ενημερώσει τους μετόχους της και το επενδυτικό κοινό, με νεότερη ανακοίνωσή της, για τη σκοπούμενη ευόδωση της Συναλλαγής". 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ