Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 25-Φεβ-2021 17:42

  Από 1η Μαρτίου αλλάζει η επωνυμία της Pasal

  Pasal
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 17.54

  Από την 1η Μαρτίου αλλάζει, όπως ανακοίνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών, η επωνυμία της Pasal σε Premia Properties.

  Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΧΑΕ, "το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατόπιν της σημερινής συνεδρίασης της Επιτροπής Εταιρικών Πράξεων, γνωστοποιεί ότι την Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021 θα υλοποιηθεί η αλλαγή επωνυμίας της εταιρίας "PASAL ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ" (ISIN:GRS497003012) σε "PREMIA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡEΙΑ" και του διακριτικού της τίτλου σε "PREMIA PROPERTIES".

  Η ίδια η εταιρεία, σε ανακοίνωσή της, αναφέρει:

  "Η εταιρεία "PASAL ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ" ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι την 5ην Φεβρουαρίου 2021 η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των

  μετόχων της εταιρείας, αποφάσισε την αλλαγή της επωνυμίας της σε "PREMIA AΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" με διακριτικό τίτλο "PREMIA PROPERTIES". Η επωνυμία της εταιρείας αποδίδεται στην Αγγλική γλώσσα ως: "PREMIA S.A." με διακριτικό τίτλο "PREMIA PROPERTIES".

  Το Υπουργείο Ανάπτυξης και επενδύσεων με την αριθ. 22256/22-02-2021 απόφασή του ενέκρινε την τροποποίηση του σχετικού άρθρου του Καταστατικού της εταιρείας.

  Η Επιτροπή Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών στη συνεδρίασή του, της 25/02/2021 ενημερώθηκε για την ανωτέρω απόφαση.

  Κατόπιν των ανωτέρω, με απόφαση της εταιρείας, ορίζεται ότι από τις 01/03/2021, η επωνυμία της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλάζει σε "PREMIA AΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" με διακριτικό τίτλο "PREMIA PROPERTIES"".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ