Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 24-Φεβ-2021 14:28

  Συμφωνία Εθνικής Ασφαλιστικής με Hellenic Healthcare Group για την κάλυψη ρομποτικών επεμβάσεων

  Συμφωνία Εθνικής Ασφαλιστικής με Hellenic Healthcare Group για την κάλυψη ρομποτικών επεμβάσεων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Εθνική Ασφαλιστική, έχοντας ως γνώμονα την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας προς τους ασφαλισμένους της, αλλά και τη βέλτιστη εξυπηρέτησή τους, προχώρησε σε νέα συμφωνία συνεργασίας με τα Θεραπευτήρια του Hellenic Healthcare Group (HHG).

  Η συμφωνία αφορά την απευθείας κάλυψη από την εταιρεία του κόστους συγκεκριμένων χειρουργικών επεμβάσεων που διεξάγονται με ρομποτική τεχνική. Ενδεικτικά, η συμφωνία περιλαμβάνει τις επεμβάσεις ολικής αρθροπλαστικής γόνατος και ισχίου με το σύστημα MAKO και επεμβάσεις, όπως η ολική προστατεκτομή, η νεφρεκτομή, η κυστεκτομή, καθώς και εξειδικευμένες γυναικολογικές επεμβάσεις με το υπερσύγχρονο ρομποτικό σύστημα "DA VINCI". 

  Ήδη, οι ασφαλισμένοι της Εθνικής Ασφαλιστικής που επιλέγουν για τη νοσηλεία τους τα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ, METROPOLITAN HOSPITAL και METROPOLITAN GENERAL καλύπτονται απευθείας για τα έξοδα της ρομποτικής τεχνικής, μαζί με τα υπόλοιπα αναγνωρισθέντα έξοδα νοσηλείας. 

  Επιπλέον, κάθε νέα επέμβαση που κρίνεται ιατρικώς αναγκαίο να διενεργηθεί με ρομποτική τεχνική εξετάζεται από ιατρική επιτροπή του Θεραπευτηρίου και της εταιρείας, προκειμένου να ενταχθεί στο πλαίσιο της συμφωνίας. 

  Η εν λόγω συμφωνία, όπως αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Σταύρος Κωνσταντάς, αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την ενίσχυση των συνεργασιών της Εθνικής Ασφαλιστικής με τους οργανισμούς παροχής υπηρεσιών υγείας. Εντάσσεται στη διαρκή προσπάθεια βελτίωσης των υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους μας και αναδεικνύει τα σημαντικά πλεονεκτήματα που αυτοί αποκομίζουν επιλέγοντας συμβεβλημένα με την εταιρεία Θεραπευτήρια.

  Με αφορμή τη συμφωνία με την Εθνική Ασφαλιστική, ο κ. Δημήτρης Σπυρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Hellenic Healthcare Group, του μεγαλύτερου ιδιωτικού ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, επεσήμανε ότι "Η συνεργασία με την Εθνική Ασφαλιστική βασίζεται στην στρατηγική κατεύθυνση του Ομίλου HHG να προσφέρει τη βέλτιστη ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα σε κάθε ασθενή και για κάθε θέμα υγείας με την πεποίθηση πάντα ότι η υγεία είναι δικαίωμα όλων". 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ