Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 23-Φεβ-2021 19:39

  AVE: Προχωρά σε απόσχιση του κλάδου ψυχαγωγικών πάρκων

  AVE: Προχωρά σε απόσχιση του κλάδου ψυχαγωγικών πάρκων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η εταιρεία "AVE A.E." ενημερώνει ότι υπέγραψε την 15η Φεβρουαρίου 2021 με την εταιρεία "FUNTASTIC LAND ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.", η οποία δεν συνιστά εταιρεία του Ομίλου της Διασπώμενης, Σχέδιο Σύμβασης Διάσπασης με απόσχιση του κλάδου εκμετάλλευσης ψυχαγωγικών πάρκων και λούνα-παρκ και, συγκεκριμένα, των ψυχαγωγικών πάρκων "ALLOU FUN PARK" και "KIDOM", που λειτουργούν στον Αγιο Ιωάννη Ρέντη Αττικής, διά απορρόφησης από την Επωφελούμενη. 

  Ακολούθως, το Σχέδιο Σύμβασης Διάσπασης υπεβλήθη από εκάστη συμβαλλόμενη εταιρεία στις, κατ' άρθρον 60 παρ. 1 του ν. 4601/2019, διατυπώσεις δημοσιότητας.

  Το Σχέδιο Σύμβασης Διάσπασης, καθώς και τα υπόλοιπα έγγραφα που ορίζονται στο άρθρο 63 του ν. 4601/2019, αναρτώνται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, ώστε να τεθούν υπόψη των μετόχων ένα (1) τουλάχιστον μήνα πριν τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, που θα εγκρίνει την απόσχιση κλάδου.

  Η ολοκλήρωση της απόσχισης του κλάδου της εταιρείας τελεί υπό την αίρεση των απαιτούμενων, σύμφωνα με τον νόμο, εγκρίσεων από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας και της Επωφελούμενης, καθώς και της λήψης των αναγκαίων εγκρίσεων από τις αρμόδιες Αρχές. Συγκεκριμένα, η διαδικασία της απόσχισης κλάδου ολοκληρώνεται και επέρχονται τα εκ του νόμου αποτελέσματα κατά τον χρόνο καταχώρισης της συμβολαιογραφικής πράξης για τη Σύμβαση Διασπάσεων στο Γ.Ε.ΜΗ., σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 68, 69 παρ. 2 και 70 του ν. 4601/2019, όπως ισχύουν.  

  Με την ολοκλήρωση της απόσχισης κλάδου,  θα εκδοθούν από  την  Επωφελούμενη,  ως  αντάλλαγμα  για  τη  μεταβίβαση του κλάδου σε αυτή, οι  νέοι  τίτλοι  μετοχών και θα παραδοθούν στη Διασπώμενη.

  Η εταιρεία θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για την εξέλιξη της διαδικασίας απόσχισης κλάδου, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ