Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 04-Φεβ-2021 17:16

  Μυτιληναίος: Νέο μέλος του Δ.Σ. η κ. Ναταλία Νικολαΐδη

  Μυτιληναίος: Νέο μέλος του Δ.Σ. η κ. Ναταλία Νικολαΐδη
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την εκλογή της κ. Ναταλίας Νικολαΐδη ως νέου ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ., σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Γεωργίου Χρυσικού, για το υπόλοιπο της θητείας του, ήτοι έως 07.06.2022, ανακοίνωσε η Μυτιληναίος Α.Ε.

  Η εκλογή του νέου μέλους θα επικυρωθεί από την επόμενη Γενική Συνέλευση της εταιρείας.

  Η "Μυτιληναίος" καλωσορίζει στο Διοικητικό Συμβούλιο την κα Ναταλία Νικολαΐδη, η  οποία αναμένεται να συμβάλλει από τη νέα της θέση στην περαιτέρω ανάπτυξη της Εταιρείας.

  Η Ναταλία Νικολαΐδη υπηρέτησε στην Credit Suisse (CS) για 24 χρόνια την τελευταία πενταετία δε, ως global General Counsel του Tομέα Επενδυτικής Τραπεζικής & Κεφαλαιαγορών.  Προηγουμένως, είχε διατελέσει  Head of Risks and Controls για τον πιο πάνω Τομέα, καθώς και δικηγόρος της CS, στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, σε  θέματα κεφαλαιαγοράς και συγχωνεύσεων & εξαγορών.  Είναι  ιδρυτής της Dynamic Counsel, ανεξάρτητης εταιρείας συμβούλων επί στρατηγικής και εμπορικών συναλλαγών.

  Επίσης η κ. Νικολαΐδη άσκησε δικηγορία στη Νέα Υόρκη από το 1991 έως το 1996. Είναι κάτοχος πτυχίου Economics από το Yale University και μεταπτυχιακών τίτλων, στη Νομική (Juris Doctor) και Master of Science in Foreign Service, από το  Georgetown University, καθώς  και  Masters in European Union Law από το  College of Europe στη Bruges του  Βελγίου.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ