Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 04-Φεβ-2021 13:53

  Fourlis: Νέα επένδυση ύψους 11 εκατ. σε Logistics υψηλής τεχνολογίας

  Fourlis: Νέα επένδυση ύψους 11 εκατ. σε Logistics υψηλής τεχνολογίας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Νέα Επένδυση συνολικού ύψους 11 εκατ. ευρώ πραγματοποιεί ο όμιλος FOURLIS σε Logistics υψηλής τεχνολογίας για τον κλάδο αθλητικών ειδών. 

  Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο όμιλος Fourlis, συνεχίζοντας την υλοποίηση του αναπτυξιακού του πλάνου, ανέθεσε στην αυστριακή εταιρεία KNAPP AG την υλοποίηση επένδυσης σε Logistics για τις ανάγκες του κλάδου αθλητικών ειδών (INTERSPORT - THE ATHLETE'S FOOT).

  Η επένδυση θα πραγματοποιηθεί στο ακίνητο του ομίλου στα Οινόφυτα Βοιωτίας και αφορά υψηλής τεχνολογίας αυτοματοποιημένο εξοπλισμό για τη διακίνηση των προϊόντων αθλητικών ειδών, τόσο προς τα φυσικά καταστήματα, όσο και προς τους καταναλωτές των ηλεκτρονικών καταστημάτων (Eshop) της INTERSPORT και ATHLETE'S FOOT σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία και Κύπρο.

  Το σύστημα παρέχει μέγιστη ευελιξία ως προς την επεξεργασία άμεσης αναπλήρωσης αποθεμάτων και ηλεκτρονικών παραγγελιών. Η επένδυση θα γίνει από την TRADE LOGISTICS AEBE, θυγατρική του ομίλου και το σύνολο της επένδυσης ανέρχεται σε 11 εκατ. ευρώ. Η έναρξη λειτουργίας της νέας επένδυσης έχει προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο του 2022.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ