Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 28-Ιαν-2021 18:04

  Τεχνική Ολυμπιακή: Αγορά φορτηγού πλοίου έναντι 2,76 εκατ. δολ. από την T.O. Shipping

  Τεχνική Ολυμπιακή: Αγορά φορτηγού πλοίου έναντι 2,76 εκατ. δολ. από την T.O. Shipping
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην αγορά φορτηγού πλοίου έναντι 2,76 εκατ. δολ. προχώρησε η εγγονή εταιρεία της Τεχνικής Ολυμπιακής, T.O. Shipping, μέσω θυγατρικής της.

  Συγκεκριμένα, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

  "Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεών της, η Εταιρεία με την επωνυμία "ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε." (εφεξής η Εταιρεία) ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η εν Κύπρω εδρεύουσα εγγονή αυτής με την επωνυμία "T.O. SHIPPING LTD" (θυγατρική κατά 100% της εταιρείας Τ.Ο INTERNATIONAL HOLDING LTD) συμμετείχε με ποσοστό 85% στη σύσταση της εταιρείας ROMA HOLDING LLC με έδρα τις νήσους Μάρσαλ, η οποία (ROMA HOLDING LLC) υπέγραψε ΜΟΑ για την απόκτηση πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, σημαίας Λιβερίας, 9.800 TEU και έτους ναυπήγησης 2006, το οποίο θα φέρει την ονομασία MSC ROMA.

  Για την ως άνω συμμετοχή της η "T.O. SHIPPING LTD" κατέβαλε ως προκαταβολή ποσό ανερχόμενο σε USD 2.762.500. Το ΜΟΑ θα τεθεί προς έγκριση στην επερχόμενη Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας που θα αποφασίσει, μεταξύ άλλων, και σχετικά με την επέκταση των δραστηριοτήτων του Ομίλου της Εταιρείας σε νέους επιχειρηματικούς τομείς.

  Η Εταιρεία θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη επί του θέματος".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ