Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 27-Ιαν-2021 09:19

  Ελλάκτωρ: Κανονικά η Γ.Σ. - Απέσυρε τα ασφαλιστικά μέτρα η Invesco

  Ελλάκτωρ, γραφεία
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 11.27

  Ξεκίνησε λίγο πριν τις 11.30 η Εκτακτη Γενική Συνέλευση της Ελλάκτωρ. Είχαν δηλώσει συμμετοχή συνολικά μέτοχοι που αντιπροσωπεύουν το 75,83% του μετοχικού κεφαλαίου, ενώ προστέθηκαν εξουσιοδοτήσεις που αντιστοιχούν στο 1,045%, κατά συνέπεια το σύνολο των συμμετεχόντων αντιπροσωπεύει το 76,879% του μετοχικού κεφαλαίου. Το σύνολο των προσώπων που συμμετέχουν είναι 52 εκ των οποίων 28 αντιπρόσωποι πολλών μετόχων.

  Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ελλάκτωρ θα διεξαχθεί κανονικά, καθώς η διοίκηση της εταιρείας ενημέρωσε τους μετόχους της ότι η εταιρεία INVESCO FINANCE απέσυρε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, με την οποία ζητούσε την αναβολή της. 

  Για την απόσυρση των ασφαλιστικών μέτρων υπήρχαν νωρίτερα πληροφορίες από την πλευρά της Reggeborgh.

  Με ανακοίνωσή της η διοίκηση της Ελλάκτωρ ανέφερε ότι η σημερινή Γενική Συνέλευση πρέπει να πραγματοποιηθεί, για να ληφθεί απόφαση επί του κρίσιμου θέματος της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου που προτείνει: 

  Ειδικότερα η ανακοίνωση του ΔΣ του ομίλου ανέφερε: 

  "Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΛΑΚΤΩΡ συγκάλεσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την 7η Ιανουαρίου 2020 στην οποία πρότεινε ως Θέμα την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου.

  Η ως άνω Γενική Συνέλευση αναβλήθηκε για τις 27 Ιανουαρίου 2021.

  Το Διοικητικό Συμβούλιο υποστηρίζει ότι η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου είναι αναγκαία και ως εκ τούτου η σημερινή έκτακτη Γενική Συνέλευση πρέπει να πραγματοποιηθεί για να την εγκρίνει”

  Υπενθυμίζεται ότι η Invesco, μέτοχος της Ελλάκτωρ, είχε καταθέσει χθες αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, με την οποία ζητούσε να αναβληθεί η γενική συνέλευση μετόχων, μέχρι να αποφασίσει η Επιτροπή Ανταγωνισμού αν υπάρχει συγκέντρωση στον κλάδο των κατασκευών ή όχι στην περίπτωση που αναλάβει τη διοίκηση της εταιρείας το προτεινόμενο από την Reggeborgh, διοικητικό συμβούλιο. 

  Διαβάστε ακόμη

  Ελλάκτωρ: Ο Ι. Κατσούδας κοινός εκπρόσωπος αδελφών Καλλιτσάντση - Μπάκου - Καϋμενάκη στη Γ.Σ.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ