Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 15-Ιαν-2021 07:36

  Τι αλλάζει για το Private Banking της Τράπεζας Πειραιώς

  Τρ. Πειραιώς: Η αλήθεια για την πρόταση αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και την απόρριψη από το ΤΧΣ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Του Λεωνίδα Στεργίου

  Σε αναβάθμιση των ψηφιακών υπηρεσιών που προσφέρει προχωρά το Private Banking της Τράπεζας Πειραιώς, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία με την ολιστική αντίληψη και την άμεση και γρήγορη προσαρμογή σε νέα δεδομένα. Για να το πετύχει αυτό, έχει σχεδιάσει και υλοποιεί έργα Ψηφιακού Μετασχηματισμού τα οποία προσθέτουν αξία στις υπηρεσίες που προσφέρει. 

  Ειδικότερα: 

  Διευρύνει την ψηφιακή επικοινωνία με τους πελάτες, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία 

  Αναβαθμίζει το web και το mobile banking, ώστε να πραγματοποιούν τις καθημερινές τους συναλλαγές με ακόμη περισσότερη ευκολία

  Εμπλουτίζει τον τρόπο απεικόνισης του χαρτοφυλακίου μέσω της winbank της Τράπεζας Πειραιώς, έτσι ώστε να έχουν οι πελάτες καλύτερη εικόνα και διαφάνεια για τις κινήσεις του χαρτοφυλακίου τους

  Αναβαθμίζει τις τεχνολογικές υποδομές ώστε να εξασφαλίζει συνθήκες ασφάλειας, και σιγουριάς.

  Τα ESGs

  Το 2021, το Private Banking της Τράπεζας Πειραιώς θα συνεχίσει να εστιάζει στις υπεύθυνες επενδύσεις και στην αειφόρο ανάπτυξη, με τη δημιουργία νέων και καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών ESG -που αποτελούν διεθνή επενδυτικά megatrends-, αφήνοντας πράσινο αποτύπωμα στη διαχείριση περιουσίας. Ηδη, από το 2020 έχει δημιουργήσει και παρέχει το πρώτο Private Label Environmental Social and Good Governance (ESG) Fund, το Piraeus Private Banking World Sustainability Balanced Fund, το οποίο εντάσσεται στη στρατηγική του Ομίλου Πειραιώς για την ενίσχυση των ενεργειών, οι οποίες συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη.

  Το Αμοιβαίο Κεφάλαιο επενδύει σε εταιρείες από όλο τον κόσμο, οι οποίες είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του μέλλοντος, υλοποιώντας ενέργειες, όπως η μείωση του κόστους ενέργειας και η διαχείριση περιβαλλοντικών κινδύνων. Οι εταιρείες αυτές εφαρμόζουν τις αρχές βιωσιμότητας και κατά κανόνα έχουν υψηλότερες αξιολογήσεις πιστοληπτικής ικανότητας, χαμηλότερο κόστος κεφαλαίου, ισχυρότερα οικονομικά στοιχεία και εν δυνάμει μεγαλύτερη αποδοτικότητα κεφαλαίων. Ειδικότερα, οι εταιρείες αυτές πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια για το περιβάλλον, την κοινωνία και τη εταιρική διακυβέρνηση. 

  Το νέο ESG Fund είναι μικτό, με ευρύ φάσμα επενδύσεων σε μετοχές και ομόλογα των εταιρειών αυτών. Απευθύνεται σε πελάτες του Private Banking, που επιθυμούν να συνδυάζουν τους οικονομικούς στόχους των επενδύσεών τους με την προσήλωση σε κοινωνικές και περιβαλλοντικές αξίες.

  To Private Banking της Τράπεζας Πειραιώς θα συνεχίσει να δημιουργεί και να εμπλουτίζει τις λύσεις διαχείρισης περιουσίας που προσφέρει, με προϊόντα και υπηρεσίες με χαρακτηριστικά ESG.

  Εξατομικευμένη στρατηγική

  Σε συνεργασία με investment managers από όλο τον κόσμο, το Private Banking της Τράπεζας χρησιμοποιεί όλα τα σύγχρονα μοντέλα για τη χάραξη εξατομικευμένης στρατηγικής στην ολιστική διαχείριση της περιουσίας, με στόχο την αποτελεσματική προσέγγιση των σύνθετων χρηματοοικονομικών επιδιώξεων των πελατών, διασφαλίζοντας την έγκαιρη πρόβλεψη και κάλυψη των εξειδικευμένων επενδυτικών απαιτήσεων και των προσδοκιών τους. 

  Μέσω του International Private Banking, διαφοροποιείται, έχοντας αποκλειστικές συνεργασίες με τη Lombard Odier και την Edmond de Rothschild, δύο από τους σημαντικότερους ελβετικούς χρηματοοικονομικούς οίκους, με υψηλή εξειδίκευση και αιώνες ιστορίας και εμπειρίας στο private banking, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, παγκόσμιας εμβέλειας.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ