Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 14-Ιαν-2021 11:01

  Ελλάκτωρ: Δεν μεταβιβάστηκαν οι μετοχές της Pemanoaro

  ΕΛΛΑΚΤΩΡ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Δεν πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Ιανουαρίου η μεταβίβαση ποσοστού 18,33% από την Pemanoaro Limited των αδελφών Καλλιτσάντση στην εταιρεία Invesco Finance των εφοπλιστών Γ, Καϋμενάκη και Δ. Μπάκου, βάσει της συμφωνίας που είχε ανακοινωθεί στις 18 Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ελλάκτωρ.

  Σύμφωνα με την ενημέρωση της Ελλάκτωρ, η ως άνω συμφωνία βρίσκεται  σε διαδικασία τροποποίησής της προκειμένου να μεταβιβαστεί το σύνολο των μετοχών της Ελλακτωρ που κατέχει η Pemanoaro Limited. Δηλαδή το 20,582% από το 18,3346% που είχε συμφωνηθεί αρχικά.

  Αν η τροποποίηση της συμφωνίας και της συναλλαγής προχωρήσει τότε το ποσοστό της Invesco που είναι σήμερα στο 5% θα φτάσει το περίπου 25,58%. 

  Η ανακοίνωση της Ελλάκτωρ στο ΧΑ:

  Η εταιρεία ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ, σε συνέχεια της από 18.12.2020 γνωστοποίησής της, ενημερώνει το Επενδυτικό Κοινό, σχετικά με τη συμφωνία του μετόχου INVESCO FINANCE S.A. για την απόκτηση επιπλέον συμμετοχής και αντίστοιχων δικαιωμάτων ψήφου της εκδότριας ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ (από το νομικό πρόσωπο PEMANOARO LIMITED), ήτοι επιπλέον ποσοστού 18,3346%, με καταληκτική ημερομηνία την 12.01.2021, ότι, μετά από ενημέρωση που έλαβε η εταιρεία την 14.01.2021, η εν λόγω "συναλλαγή" δεν έλαβε χώρα την 12.01.2021.

  Σύμφωνα με αυτή την ενημέρωση η ως άνω συμφωνία βρίσκεται  σε διαδικασία τροποποίησής της προκειμένου να μεταβιβαστεί το σύνολο των μετοχών της ΕΛΛΑΚΤΩΡ που κατέχει η PEMANOARO LIMITED.

  Η Εταιρεία ενημερώνει ότι θα ακολουθήσει αναλυτικότερη ενημέρωση του Επενδυτικού Κοινού το συντομότερο δυνατόν σχετικά με  περαιτέρω εξέλιξη του εν λόγω θέματος.
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων