Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 30-Δεκ-2020 18:50

  Intralot: Επέκταση συμβολαίου με την Lotterywest στη Δυτική Αυστραλία μέχρι το 2026

  Intralot: Επέκταση συμβολαίου με την Lotterywest στη Δυτική Αυστραλία μέχρι το 2026
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Intralot ανακοινώνει ότι η θυγατρική της Intralot Australia, υπέγραψε επέκταση συμβολαίου με τον υπάρχοντα πελάτη της Lotterywest, την Κρατική Λοταρία στη Δυτική Αυστραλία, από τον Ιανουάριο του 2022 έως τον Ιανουάριο του 2026 μέσω ετήσιων ανανεώσεων.

  Η Intralot Australia θα συνεχίσει να παρέχει το λοταριακό λειτουργικό σύστημα και τις υπηρεσίες της για τη λειτουργία της Lotterywest.

  Η επέκταση της συνεργασίας αποτελεί για την Intralot Australia απόδειξη της επιτυχημένης υλοποίησης της πλατφόρμας ανοιχτής αρχιτεκτονικής LOTOS και των προηγμένων τερματικών της που προσφέρουν στον παίκτη μια αναβαθμισμένη εμπειρία. Τα τελευταία δεκατρία χρόνια, η Intralot Australia δίνει τη δυνατότητα στην Lotterywest να παρέχει ένα περιβάλλον υπεύθυνου παιχνιδιού, εκπληρώνοντας τον σκοπό της να συνεισφέρει στους κοινωφελείς πόρους της κοινότητας της Δυτικής Αυστραλίας.

  Ο κ. Μάριος Μητρομάρας, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT Australia δήλωσε:

  "Είμαστε υπερήφανοι που συνεχίζουμε τη σημαντική και σταθερή συνεργασία μας με την Lotterywest, έναν αξιόλογο διαχειριστή τυχερών παιχνιδιών με εξαιρετική συνεισφορά στην κοινωνία της Δυτικής Αυστραλίας. Αυτή η επέκταση φανερώνει την εμπιστοσύνη της Λοταρίας στην τεχνολογία, τα συστήματα και την υποστήριξη της INTRALOT".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ