Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 29-Δεκ-2020 20:02

  Παραίτηση Δ. Καλλιτσάντση από το Δ.Σ. της Ελλάκτωρ

  Δημήτριος Καλλιτσάντσης
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελλάκτωρ υπέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Δημήτρης Καλλιτσάντσης, ένας εκ των βασικών μετόχων του ομίλου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τη θέση του διατηρεί ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, κ. Αναστάσιος Καλλιτσάντσης.

  Επιπλέον, τις παραιτήσεις τους από το Δ.Σ. υπέβαλλαν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα μη εκτελεστικά μέλη κ. Τ. Δουμάνογλου (που εκπροσωπούσε το fund Farallon, το οποίο χρηματοδότησε έναντι εξασφαλίσεων την προσπάθεια ελέγχου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ από τους αδελφούς Καλλιτσάντση το 2018), και ο κ. Μ. Κατούνας.

  Πηγές του ομίλου Ελλάκτωρ με τις οποίες επικοινώνησε το Capital.gr παρέπεμψαν σε επίσημες ανακοινώσεις μέσω του Χρηματιστηρίου. Στο πλαίσιο αυτό ενδεχομένως αύριο να υπάρξει ανακοίνωση πρότασης νέου διοικητικού συμβουλίου από την πλευρά της υφιστάμενης διοίκησης της Ελλάκτωρ.

  Σημειώνεται ότι οι παραπάνω εξελίξεις συνδέονται ευθέως με την επικείμενη έκτακτη Γ.Σ. των μετόχων της εταιρείας στις 7 Ιανουαρίου, αλλά και ουσιωδώς με την "κόντρα" που έχει ξεσπάσει με το fund Reggeborg Invest, που διεκδικεί τον έλεγχο του ομίλου.


   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ