Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 29-Δεκ-2020 18:06

  ΟΛΘ: Νέος Εσωτερικός Ελεγκτής ο κ. Ελευθέριος Τσίντζας

  ΟΛΘ: Νέος Εσωτερικός Ελεγκτής ο κ. Ελευθέριος Τσίντζας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε. ("ΟΛΘ Α.Ε.") ανακοίνωσε σήμερα ότι σύμφωνα με την υπ' αριθμό 7551/16.12.2020 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ο κ. Ελευθέριος Τσίντζας τοποθετείται ως νέος Εσωτερικός Ελεγκτής και Επικεφαλής του Τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου, σε αντικατάσταση της Κας. Αναστασίας Καρύπη.

  Ο κ. Τσίντζας πληροί τις προϋποθέσεις του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου. Έχει 17ετή ενεργή εμπειρία στον εσωτερικό έλεγχο και εντάσσεται στην "ΟΛΘ Α.Ε." προερχόμενος από την Alpha Bank Romania, όπου διατελούσε Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Εσωτερικού Ελέγχου από τον Αύγουστο του 2016.

  Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Επιστήμη της Λογιστικής και Διοίκησης (MSc in Accounting and Management) από το Πανεπιστήμιο του Southampton, πιστοποιημένος Εσωτερικός Ελεγκτής (CIA), ενώ διαθέτει πιστοποιήσεις και από τον ευρύτερο χώρο του εσωτερικού ελέγχου (CFSA, CFE, CRMA).

  Έχει επιλεγεί από το διεθνές Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών (The IIA) ως μέλος της Επιτροπής Διαμόρφωσης Εξετάσεων, θέση την οποία υπηρέτησε για έξι έτη.

  Ο κ. Τσίντζας θα αναλάβει τα καθήκοντά του ως Επικεφαλής του Τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου από την 11.01.2021.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ