Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 23-Δεκ-2020 14:59

  Intracom: Δημοσιεύθηκε η δικαστική απόφαση απόρριψης νέας αγωγής της Teledome

  Intracom: Δημοσιεύθηκε η δικαστική απόφαση απόρριψης νέας αγωγής της Teledome
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό την δημοσίευση της απορριπτικής απόφασης επί της νέας αγωγής που είχαν ασκήσει οι βασικοί μέτοχοι της Teledome εξέδωσε η Intracom.

  Η αγωγή αυτή είχε υποβληθεί μετά την απόρριψη από τον Άρειο Πάγο προηγούμενων αγωγών από την Teledome, οι οποίες είχαν ασκηθεί το 2007 και το 2008.

  Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, "η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία "ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" (δ.τ. "INTRACOM HOLDINGS"), σε συνέχεια της από 23.07.2018 Ανακοίνωσής της για την υπόθεση της Teledome A.E.Β.Ε. γνωστοποιεί ότι δημοσιεύθηκε η υπ' αριθμόν 3389/2020 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με την οποία απορρίφθηκε ως ουσιαστικά αβάσιμη η νέα αγωγή (γεν. αρ. κατάθεσης 52815/01.06.2018, ειδ. αριθμός κατάθεσης 1997/2018) που είχαν ασκήσει οι βασικοί μέτοχοι της TELEDOME A.Ε.Β.Ε.. Όπως αναφερόταν στην ως άνω από 23.07.2018 Ανακοίνωση, η άσκηση της εν λόγω, απορριφθείσας αγωγής είχε λάβει χώρα μετά την έκδοση της υπ΄ αριθμ. 1852/2017 απόφασης του Αρείου Πάγου, με την οποία είχαν απορριφθεί αμετάκλητα οι αρχικές αγωγές, τις οποίες οι ίδιοι ενάγοντες είχαν ασκήσει κατά τα έτη 2007 και 2008.

  Η INTRACOM HOLDINGS θα δημοσιοποιήσει εγκαίρως, σύμφωνα με το νόμο για την πλήρη και ακριβή ενημέρωση των μετόχων της και του επενδυτικού κοινού, κάθε νέα σημαντική μεταβολή ή εξέλιξη που συνδέεται με την ως άνω υπόθεση ενώπιον των πολιτικών δικαστηρίων, καθόσον οι συμπορευθείσες ποινικές διαδικασίες, οι οποίες είχαν κινηθεί από τους εμπλεκόμενους εκατέρωθεν και διερευνήθηκαν, έχουν περατωθεί και οι οικείες μηνύσεις έχουν τεθεί στο ποινικό αρχείο".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ