Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 17-Δεκ-2020 12:57

  Jumbo: Ξεκίνησε το e-shop, δεν θα ισχύσει το click away

  Jumbo: Ξεκίνησε το e-shop, δεν θα ισχύσει το click away
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 13:24

  Επαναλειτουργεί εδώ και λίγες ώρες το e-shop της Jumbo και δέχεται, αυτή τη στιγμή όπως αναφέρει, παραγγελίες. Ο σχεδιασμός είναι το eshop να κλείνει όταν φθάνει στις παραγγελίες που μπορεί να εκτελεί ημερησίως και να ανοίγει εκ νέου την επομένη για να υποδεχθεί νέες.

  Εν αντιθέσει με το σύνολο της αγοράς πάντως η Jumbo δεν προσφέρει την υπηρεσία click away διότι όπως σημειώνει στον διαδικτυακό της τόπο δεν υπάρχουν οι ανάλογες υποδομές.

  Πριν από την πανδημία η συμμετοχή των online πωλήσεων στον ετήσιο τζίρο της Jumbo ήταν μόλις 2,5% μερίδιο που έφθασε το καλοκαίρι στο 4,5%, ενώ ο σχεδιασμός της αλυσίδας πριν την έλευση του δεύτερου lockdown και συγκεκριμένα για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο η εκτέλεση 2.500-2.800 παραγγελιών ημερησίως ήτοι το e-shop να πραγματοποιεί το 4,5% του τζίρου.

  Η επιβολή περιορισμών με το κλείσιμο του λιανεμπορίου κατά τη διάρκεια δύο σημαντικών περιόδων έχει στοιχίσει στην Jumbo, το Πάσχα το 12% των πωλήσεων της ενώ η περίοδος των Χριστουγέννων αντιπροσωπεύει το 33% των πωλήσεων.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ