Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 11-Δεκ-2020 18:01

  REDS: Έκτακτη ΓΣ στις 4/1/2021 για εκποίηση ακινήτου της ρουμανικής Profit Construct

  REDS: Έκτακτη ΓΣ στις 4/1/2021 για εκποίηση ακινήτου της ρουμανικής Profit Construct
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η REDS καλεί τους μετόχους της σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την 4η Ιανουαρίου 2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ., η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, για την εκποίηση ακινήτου της ρουμανικής εταιρείας Profit Construct.

  Ειδικότερα, όπως σημειώνει η εισηγμένη, κατόπιν της από 21/11/2020 αίτησης, η οποία επιδόθηκε στην εταιρεία την 23/11/2020, του μετόχου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου Χρήστου Παναγιωτόπουλου, κατόχου κατά τον χρόνο εκείνο 6.594.470, για τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας τίθεται ως θέμα ημερήσιας διάταξης: 

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την εκποίηση ακινήτου της ρουμάνικης εταιρείας με την επωνυμία ‘PROFIT CONSTRUCT SRL’. 

  Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό απαρτίας για τη λήψη αποφάσεων επί του θέματος της ημερήσιας διάταξης κατά την ως άνω ορισθείσα ημερομηνία συνεδρίασής της, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου χωρίς νεότερη πρόσκληση σε τυχόν επαναληπτική συνεδρίαση στις 14 Ιανουαρίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.00 π.μ. ενώ και αυτή θα πραγματοποιηθεί από απόσταση σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης και χωρίς τη φυσική παρουσία των μετόχων λόγω της έκτακτης κατάστασης και στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί από την Πολιτεία για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού COVID-19.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ