Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 19-Νοε-2020 14:19

  ΕΚΤΕΡ: Συμβάσεις εκτέλεσης έργων με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για ΜΕΘ

  ΕΚΤΕΡ: Συμβάσεις εκτέλεσης έργων με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για ΜΕΘ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Συμβάσεις εκτέλεσης έργων με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος - Πρωτοβουλία για την Υγεία Α.Ε. υπέγραψε στις 13 Νοεμβρίου 2020, η εταιρεία ΕΚΤΕΡ Α.Ε.

  Όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη, αντικείμενο των Συμβάσεων είναι η κατασκευή Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο Γ.Ν.Α. "Ο Ευαγγελισμός", στο Πανεπιστημιακό Γ.Ν. Ηρακλείου, στο Γ.Ν. Ηρακλείου "Βενιζέλειο-Πανάνειο", στο Γ.Ν. Χανιων "Αγιος Γεώργιος" και στο Γ.Ν. Λέσβου "Βοστάνειο" στα οποία περιλαμβάνονται όλες οι οικοδομικές εργασίες, οι ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες και οι υποδομές για την ενσωμάτωση εξοπλισμού στις ΜΕΘ των παραπάνω νοσοκομείων που ανακαινίζονται λόγω της πανδημίας COVID-19.

  Τα έργα θα υλοποιηθούν με αποκλειστική χρηματοδότηση του Ιδρύματος Σταύρος Σ. Νιάρχος μέσω της ανώνυμης εταιρείας ειδικού κοινωφελούς σκοπού με την επωνυμία "Πρωτοβουλία για την Υγεία Α.Ε.".

  Ο συνολικός προυπολογισμός των έργων ανέρχεται σε €3.448.000,00, ενώ η προθεσμία αποπεράτωσης των έργων ορίσθηκε σε 2-3 μήνες από την υπογραφή των συμβάσεων ανάλογα με το έργο.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ