Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 18-Νοε-2020 19:25

  Folli-Follie: "Κλειδώνει" η συμφωνία με τους ομολογιούχους-Δημοσιεύθηκε η πρόσκληση παροχής συναίνεσης

  Folli-Follie: "Κλειδώνει" η συμφωνία με τους ομολογιούχους-Δημοσιεύθηκε η πρόσκληση παροχής συναίνεσης
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην αναμενόμενη, εδώ και μήνες, δημοσίευση της πρόσκλησης για την παροχή συναίνεσης προς τους ομολογιούχους και κατόχους ομολόγων Eurobond και Swissbond προχώρησε η διοίκηση της Folli Follie. Η κίνηση αυτή είναι απαραίτητη προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της υπαγωγής προς έγκριση στη δικαιοσύνη του σχεδίου εξυγίανσης της εταιρείας στο άρθρο 106βδ του Πτωχευτικού Δικαίου. Εφόσον δηλαδή, εξασφαλιστεί κατά τη γενική συνέλευση, που έχει προγραμματιστεί για τις 9 Δεκεμβρίου, η συναίνεση των ομολογιούχων επί της συμφωνίας εξυγίανσης, τότε η διοίκηση της Folli Follie θα προχωρήσει στην υπαγωγή προς έγκριση της συμφωνίας στο δικαστήριο.

  Με δεδομένο ότι τους τελευταίους μήνες η πλευρά των ομολογιούχων και η διοίκηση της Folli Follie είχαν συσκέψεις επί συσκέψεων για τον από κοινού προσδιορισμό των όρων της συμφωνίας εξυγίανσης, στη γ.σ. της 9ης Δεκεμβρίου δεν αναμένονται εκπλήξεις. Οι ομολογιούχοι δηλαδή, εκτιμάται ότι θα δώσουν την έγκρισή τους.

  Επίσης, η Folli Follie έχει καταλήξει σε συμφωνία με τo fund Arena  για τους όρους ενδιάμεσης χρηματοδότησης που αφορά την έκδοση εξασφαλισμένων ομολογιών Split Coupon ποσού 13.007.018,00 ευρώ με επιτόκιο 5% / 10%.

  Στο πλαίσιο αυτό, η Folli Follie ανακοίνωσε την έναρξη της πρόσκλησης σε συναίνεση για τις Εγγυημένες Μετατρέψιμες Ομολογίες ποσού € 249.500.000 1,75 τοις εκατό λήξεως 2019 εκδόσεως της FF Group Finance Luxembourg και με εγγύηση από την Εταιρεία.

  Η Πρόσκληση σε Συναίνεση γίνεται υπό τους όρους και υπό την επιφύλαξη των προϋποθέσεων που περιέχονται στο μνημόνιο πρόσκλησης σε συναίνεση με ημερομηνία 18 Νοέμβριου 2020, το οποίο συνέταξε η Εταιρεία σε σχέση με την Πρόσκληση σε Συναίνεση και την Προσφορά σε Συμμετοχή (όπως ορίζεται παρακάτω) (όπως τροποποιήθηκε ή συμπληρώθηκε κατά καιρούς, το "Μνημόνιο Πρόσκλησης σε Συναίνεση").

  Οι όροι με κεφαλαία γράμματα που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την ανακοίνωση έχουν τις ίδιες έννοιες που τους αποδίδονται στο Μνημόνιο Πρόσκλησης σε Συναίνεση, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά στην παρούσα.

  Δείτε αναλυτικά τις προσκλήσεις στη δεξιά στήλη "σχετικά αρχεία".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ